Clipe de groază în Ecuador! Două persoane au murit, după ce au căzut din trenul de aterizare

Ultima actualizare:

    Două persoane şi-au pierdut viaţa în Ecuador Foto: Captură video
Două persoane şi-au pierdut viaţa în Ecuador Foto: Captură video

Două persoane au murit luni în Ecuador după ce au căzut din trenul de aterizare al unui avion care a decolat la primele ore ale dimineţii de pe aeroportul José Joaquín de Olmedo, al oraşului balnear Guayaquil.

Informaţia şocantă a venit din partea unor surse ale poliţiei. Oamenii legii au fost sesizaţi de autoritatea aeroportuară. În aşteptarea acestora, conducerea aeroportului a ales să închidă pista şi să suspende temporar activitatea, lucru care a creat un val de nemulţumiri în rândul călătorilor. Comandantul poliţiei, Marcelo Tobar, a declarat că cele două victime “erau urcate pe trenul de aterizare al unui avion al companiei LAN” şi rămâne de stabilit dacă “sistemul este cel care le-a expulzat, sau dacă s-au aruncat chiar ele dându-şi seama că realizează o ilegalitate”, informează cbc.ca.

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile a cerut ca o reuniune a Centrului de Operaţiune de Urgenţă a aerportului să aibă loc pentru a se investiga circumstanţele în care s-a produs incidentul. Cei care se ocupă de gestionarea terminalului vor fi interogaţi cu privire la nefericita întâmplare. Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 09:20 (14:20 GMT), fapt ce a determinat închiderea aeroportului până la orele 10:55 (15:55 GMT). Poliţiştii nu au dezvăluit care este naţionalitatea victimelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net