Panică în Franţa! Trei soldaţi au fost înjunghiaţi

Ultima actualizare:

    Militari înarmaţi au luat poziţii în zona ataculuiFoto: AP
Militari înarmaţi au luat poziţii în zona ataculuiFoto: AP

Momente de teroare în oraşul Nisa. Trei soldaţi care făceau parte dintr-o patrulă antiteroristă la un centru al comunităţii evreieşti au fost înjunghiaţi astăzi.

Un bărbat de circa 30 de ani, numit Moussa Coulibaly, care are acelaşi nume ca şi cel care a ucis 4 oameni într-un supermarket evreiesc din Paris, în ziua de 8 ianuarie, Amedy Coulibaly, i-a atacat cu un cuţit. El a fost arestat în apropiere de magazinul Galeries Lafayette, însă alţi doi complici au reuşit să fugă. Atacatorul a rănit doi dintre soldaţi pe faţă, iar pe al treilea l-a rănit la braţ, conform dailymail.co.uk. 

Atacul a avut loc marţi după-amiază, la scurt timp după ce Moussa a fost amendat pentru că nu avea bilet de tramvai. El a plătit amenda fără să spună nimic şi apoi i-a atacat pe soldaţi, conform presei locale. Motivul atacului nu era cunoscut încă.

Directoarea centrului evreiesc a declarat că nu era nimeni înăutru, pentru că atacul a avut loc în timpul pauzei de prânz. Ea se teme pentru viaţa ei, aşa că nu a vrut să îi fie dezvăluită identitatea. 

Armata franceză e în stare de alertă după atacurile din ianuarie, în urma cărora 20 de oameni au murit, printre care şi 10 jurnalişti ai revistei Charlie Hebdo. Peste 1.000 de soldaţi au fost trimişi în jurul Franţei pentru a proteja locaţii sensibile, care ar putea fi atacate, inclusiv zone comerciale, singogi, moschee şi zone de trafic intens.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net