Orgie la petrecerea fiicei! S-a culcat cu prietenii fetei şi le-a dat droguri

Ultima actualizare:

    A făcut sex cu prietenii fiicei ei și a consumat alcool și stupefianteFoto Daily Star
A făcut sex cu prietenii fiicei ei și a consumat alcool și stupefianteFoto Daily Star

O fostă profesoară și mamă a cinci copii a jucat Twister complet dezbrăcată cu prietenii fiicei sale adolescente, în timp ce s-au drogat și au băut alcool chiar în propria ei reședință. Ea a ajuns acum în atenția poliției după ce a fost acuzată de comportament delincvent față de minori.

Potrivit declarațiilor poliției, Rachel Lenhardt, din Statele Unite, a folosit jucării sexuale în fața prietenilor fiicei sale și chiar a făcut sex cu un tânăr de 18 ani în baia locuinței ei, după cum relatează DailyStar.co.uk. Femeia a dat o petrecere care a cam scăpat de sub control și a culminat în adevărate orgii sexuale după ce au stropit atmosfera încinsă cu mai multe pahare de băuturi alcoolice și droguri. 

Femeia în vârstă de 36 de ani riscă acum închisoarea după ce a fost găsită vinovată în urma a șase capete de acuzare, printre care și comportament delincvent asupra minorilor.

Potrivit informațiilor strânse de polițiști, fiica lui Rachel i-ar fi cerut acordul mamei sale să aducă acasă câțiva prieteni pentru a se distra, iar Rachel a fost mai mult decât încântată, ceea ce dovedește că plănuia de mult să se dezlănțuie. 

În timpul petrecerii, Lenhardt, singurul adult din casă, și-a lăsat fiica și pe prietenii ei să fumeze canabis și să bea peste limita acceptată, după care s-au implicat în diverse jocuri sexuale. 

Rachel a fost condamnată la câte 12 luni de probațiune și trebuie să plătească 100 de dolari pentru fiecare capăt de acuzare - în total, ea riscă șase ani de probațiune și plata despăgubirii de 600 de dolari. De asemena, ea a pierdut și custodia celor cinci copii ai săi, patru dintre ei nefiind în casă în noaptea cu pricina. 

Instanța a aflat că Rachel a fost membră a Bisericii Mormone și nu s-a atins niciodată de alcool până în momentul în care soțul său s-a întors din Irak cu tulburări de stres post-traumatice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net