Mai mulți polițiști au fost împușcați în Louisiana. Trei au murit

Ultima actualizare:

    Foto: Getty
Foto: Getty

În dimineața zilei de duminică, 17 iulie, Louisiana, un stat din sudul Americii, a fost scena unor împușcături desprinse din filme. Un bărbat a împușcat mai mulți polițiști în orașul Baton Rouge, iar trei dintre ei au murit din cauza rănilor fatale.

Presa locală raportează că trei dintre polițiștii împușcați au murit, iar ceilalți se află în stare critică. Potrivit CNN, poliția a primit un apel cum că un bărbat umbla pe autostradă cu o pușcă, iar atunci când oamenii legii au ajuns la locul cu pricina, atacatorul a deschis focul.

În același oraș, un bărbat de culoare a fost împușcat de doi polițiști, acum mai puțin de două săptămâni. Oamenii legii l-au pus să se întindă la pământ și au strigat că are o armă. La autopsie s-a stabilit că tânărul Alton Steling a murit din cauza rănilor provocate de gloanțe. De aici a pornit o mișcare numită "Black Lives Matter" , care susține faptul că și viețile oamenilor de culoare sunt la fel de importante.

Scena este încă activă, dar fără alte amenințări, ceea ce dă indicii că trăgătorul a fost eliminat sau prins.

Poliția din Baton Rouge a ținut o conferință de presă ad-hoc, în care a anunțat că un suspect a fost ucis, dar cred că mai există încă doi în libertate. "Credem că este vorba de mai mulți suspecți. Rugăm populația să ne anunțe dacă văd ceva suspicios sau pe cineva cu mască sau complet îmbrăcați în negru. Un suspect este mort. Investigația este în curs", a declarat un polițist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net