Omorât cu bâtele că nu a vrut să plătească taxe de protecţie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Facem ce facem şi reuşim să şocăm din nou Planeta cu faptele noastre. Ultima ”grozăvie” în care au fost implicaţi români a avut loc deunăzi, la Londra: un conaţional a fost executat în stil mafiot, cel mai probabil tot de nişte români!

Sorin Şerbu a fost bătut cu bestialitate cu bâtele de către opt persoane mascate, rămase încă necunoscute.


    Sorin Şerbu a fost încercuit  de opt persoane mascate şi  bătut până la ultima suflare
Sorin Şerbu a fost încercuit de opt persoane mascate şi bătut până la ultima suflare

Potrivit poliţiei londoneze, crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în suburbiile capitalei britanice, într-o zonă cu multe cluburi şi restaurante. Martorii povestesc că în jurul orei 1.00 noaptea, un grup de 8 indivizi mascaţi l-au încercuit pe românul de 36 de ani şi l-au lovit cu bâtele minute în şir, până l-au lăsat fără suflare, într-o baltă de sânge. Nu se ştie motivul agresiunii, însă poliţia britanică bănuieşte că atacatorii ar fi tot români şi că ar face parte dintr-un clan specializat în taxe de protecţie şi cămătărie. În susţinerea ipotezei vin şi declaraţiile martorilor, care susţin că agresorii au vorbit cu victima în limba română.

simeon stalpnicul png

Se presupune că ucigaşii ar avea legături cu celebrul clan interlop al Cordunenilor, mai ales că, potrivit unor informaţii neoficiale, victima şi-ar fi schimbat de mai multe ori domiciliul în România tocmai din cauza problemelor pe care le avea cu interlopii. Sorin Şerbu era născut în Brăila, însă de câţiva ani se stabilise în Galaţi, unde era căsătorit şi avea un copil în vârstă de zece ani.  Ancheta privind împrejurările producerii crimei este acum în curs de desfăşurare, iar poliţiştii analizează cu atenţie imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere din zonă. Un lucru e cert, spun achetatorii: ce s-a întâmplat la Londra este execuţie în stil mafiot şi nu o banală altercaţie! 

Un vasluian, bătut până când a uitat cum a ajuns în Regat


    Mihai Danciu,  victima traficului de persoane
Mihai Danciu, victima traficului de persoane

Un alt caz în care au fost implicaţi români a zguduit de curând capitala Marii Britanii. Vasluianul Mihai Danciu, de 42 de ani, a fost bătut cu bestialitate şi lăsat inconştient într-o curte din Londra de către membrii unei grupări care se ocupă cu trafic de persoane. Danciu a povestit anchetatorilor că a plecat la Londra pe 20 octombrie, la oferta unui rom din Toflea, Galaţi. Acolo a aflat că va trebui să presteze câte 12 ore pe zi pe un şantier, fără salariu în prima lună. Pentru că nu a acceptat, a fost snopit în bătaie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net