Obama, ultimul preşedinte al Americii?

Ultima actualizare:
Hillary Clinton a leşinat în  braţele agenţilor de la Secret Service
Hillary Clinton a leşinat în braţele agenţilor de la Secret Service

Momente de groază! Candidatei la alegerile pentru preşedinţia Americii din partea Partidului Democrat, Hillary Clinton, i s-a făcut rău duminică. Întâmplarea şocantă a făcut mare vâlvă în lume.

Fostă Primă Doamnă a SUA, Hillary Clinton (68 de ani) a leşinat în braţele agenţilor de la Secret Service, la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor de la World Trade Center din New York, care au avut loc la 11 septembrie 2001. Medicul ei personal, Lisa R. Bardack, a recunoscut că Hillary suferă de pneumonie şi a susţinut că i s-a făcut rău din cauza căldurii mari şi a deshidratării.

Prezicătoarea Baba Vanga  a trăit între 1911-1996
Prezicătoarea Baba Vanga a trăit între 1911-1996

Confirmarea că Hillary e bolnavă şi faptul că şi-a anulat turneul electoral pe care trebuia să-l aibă în California i-a făcut pe adepţii teoriilor conspiraţioniste să-şi aducă aminte de predicţiile Babei Vanga. Potrivit acesteia, Barack Obama (55 de ani), ales în 2009 şi reales în 2012, va fi ultimul preşedinte al SUA.

Conspiraţioniştii susţin că actualul şef de la Casa Albă ar putea declara legea marţială pentru a rămâne în funcţia de preşedinte dacă problemele de sănătate o vor forţa pe Hillary să iasă din cursa prezidenţială. Obama ar putea să se folosească de ameninţarea ISIS, ca justificare, cu scopul de a-l împiedica pe candidatul republican, Donald Trump  (70 de ani), să devină noul preşedinte.

Unele surse susţin că Partidul Democrat discută deja înlocuirea lui Hillary în cursa prezidenţială. Însă mai sunt doar 56 de zile până la alegeri şi puţin probabil să fie găsit un alt candidat. Aşa că Obama ar putea face totul să rămână în funcţie.


    Prezicătoarea Baba Vanga  a trăit între 1911-1996
Prezicătoarea Baba Vanga a trăit între 1911-1996

Prezicătoarea bulgăroaică Baba Vanga, care a trăit între 1911-1996, a profeţit cu precizie atentatele de la 11 septembrie, apariţia organizaţiei teroriste ISIS şi faptul că al 44-lea preşedinte al SUA va fi afro-american, precizând că va fi şi ultimul.

Şi alţi prezicători, Ben Carson, Nonn Yobiznic şi Glenda Jackson, au susţinut că al 44-lea preşedinte al SUA va fi ultimul, după care va urma anarhia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net