O să plângi când vezi ce vești primește un bărbat de la pilotul avionului

Ultima actualizare:

    Lisa Sadiwnyk i-a pregătit o surpriză soțului ei, Eric, în avionfoto: captură video
Lisa Sadiwnyk i-a pregătit o surpriză soțului ei, Eric, în avionfoto: captură video

Pasagerii unui zbor care a plecat din Las Vegas spre Philadelphia au avut o surpriză de proporții când pilotul avionului a făcut un anunț emoționant prin difuzoare. Acesta s-a adresat direct pasagerului de pe locul 29E, pe nume Eric, căruia i-a transmis o veste complet neașteptată.

Când și-a auzit numele în difuzoare, Eric a fost uimit și, imediat, și-a îndreptat privirea spre soția lui, Lisa. Femeia și-a pus mâna la gură, încercând să își ascundă zâmbetul larg, și a așteptat ca pilotul să-i dea marea veste soțului ei.

„Ei bine, Eric, deși nu te-ai îmbogățit în Las Vegas, ai câștigat marele premiu. Felicitări. Vei fi tată”, a spus pilotul, cu vocea sfârșită de emoție. Ceilalți pasageri au început să aplaude și să aclame, înduioșați.

Momentul a fost filmat de Lisa Sadiwnyk, care a pus totul la cale cu ajutorul echipei de stewarzi de la bordul zborului American Airlines 607 de la 13 ianuarie 2016. „Trebuie să vă uitați la asta! Acum câteva săptămâni, soțul meu, Eric Sadiwnky, a avut o surpriză la zborul nostru de întoarcere din Las Vegas. Nu sunt destule mulțumiri pentru echipa zborului American Airlines 705 (1/13/16) cu serviciu din Las Vegas spre Philadelphia. Voi toți m-ați ajutat să fac asta (anunțul, n.r.) perfect! Sper că acest video va reuși să ajungă peste tot pe internet curând, poate voi reuși să găsesc echipa și să le mulțumesc din nou! De asemenea, voi trimite o copie la Serviciul Clienți al Companiei American Airlines. Te iubesc, Eric Sadiwnyk!”, a scris femeia, pe o rețea socială, unde a publicat imaginile.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net