O fetiță palestiniancă, adusă la lacrimi de Angela Merkel! Ce i-a spus cancelarul german VIDEO

Ultima actualizare:

    Angela Merkel a făcut-o pe o fetiță să plângă într-o conferință televizatăfoto: captură video Youtube
Angela Merkel a făcut-o pe o fetiță să plângă într-o conferință televizatăfoto: captură video Youtube

Angela Merkel a făcut-o să plângă pe o fetiță palestiniacă într-o întâlnire televizată. Fetița urmează să fie deportată împreună cu familia ei din orașul german Rostock, iar din acest motiv a ținut să îi pună Angelei Merkel câteva întrebări legate de situația dificilă în care se află.

Angela Merkel s-a confruntat cu consecințele politicii pe care ea însăși o face. O fetiță palestiniancă a întrebat-o de ce va fi deportată și de ce nu poate rămâne în Germania, pentru a-și putea îndeplini visurile.

Angela Merkel a făcut-o să plângă pe micuța palestiniancă

Am obiective în viață, la fel ca toată lumea. Vreau să merg la facultate, acesta este un obiectiv pe care vreau să-l realizez”, i-a spus mica palestiniancă Angelei. Cu toate acestea, răspunsul cancelarului german a venit imediat: „Înțeleg ce spui. Cu toate astea, politica e grea uneori. Sunt mii și mii de oameni în taberele de refugiați palestinieni din Lebanon. Dacă spunem «Puteți veni cu toții aici, puteți veni din Africa», nu ne putem descurca cu situația asta”.

Cancelarul german a încercat pe cât posibil să o facă pe fetiță să înțeleagă cum stau lucrurile, însă, în cele din urmă, fetița a izbucnit în lacrimi. Angela Merkel, emoționată, a vrut să o consoleze pe fetiță și să o ia în brațe: „Știu că asta este o situație foarte dificilă pentru ea, vreau doar să te îmbrățișez, pentru că nu vrem să te punem într-o asemenea situație, pentru că este greu pentru tine și pentru că ai făcut o treabă foarte bună arătându-le celorlalți cum pot intra într-o astfel de situație”, a adăugat cancelarul german.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net