O fetiță de 4 ani conduce un camion și îi lasă pe toți adulții mască

Ultima actualizare:

    Fetița conduce camionul de la distanță, printr-o telecomandăfoto: captură
Fetița conduce camionul de la distanță, printr-o telecomandăfoto: captură

Sophie are numai patru ani și conduce un camion. E drept, de la distanță, printr-o telecomandă sofisticată. ”Monstrul” trece peste obstacole, intră în plin într-o clădire, este lovit din lateral de un balot, se răstoarnă, dar puștoaica reușește să-l pună din nou pe roți și să-l aducă într-o ”poză” de final spectaculoasă.

Sophie este noua vedetă a unei reclame Volvo, după ce, în urmă cu doi ani, producătorul suedez a dat lovitura cu o reclamă în care Van Damme făcea șpagatul între două camioane. Puștoaica de patru ani îl concurează cu succes pe actorul de filme de acțiune.

Lansată de cinci zile, reclama a depășit deja șase milioane de vizualizări pe Youtube. E drept, Sophie mai are mult de muncă până să atingă pragul celor 82 d emilioane de vizualizări, câte a adunat până acum reclama cu Van Damme.

Într-un spațiu securizat, Sophie conduce de la distanță ”monstrul”: la stânga, la dreapta, înainte, înapoi, cu tot tacâmul de încercări din care camionul scapă, dacă nu cu caroseria intactă, măcar în stare de funcționare. Ba chiar, are puterea de a încheia testul cu un drift de senzație.

În urmă cu doi, ani Volvo revoluționa industria reclamelor cu un clip în care Jean-Claude Van Damme făcea șpagatul între două camioane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net