O femeie a deschis ușa de urgențe și a sărit din avion

Ultima actualizare:

    O femeie a sărit din avionul care rula pe pistăFoto: Getty
O femeie a sărit din avionul care rula pe pistăFoto: Getty

O femeie din America s-a dovedit cea mai nerăbdătoare pasageră a unui avion. Nici că s-a mai pomenit așa ceva! Aeroportul din Houston a fost scena unui moment ieșit din comun.

În timp ce avionul care tocmai aterizase în Houston rula pe pisă pentru ultimele manevre, o pasageră a decis că este cazul să nu mai aștepte ca stewardesele și pilotul să-și dea acordul pentru a decupla centurile de sigurranță și s-a ridicat de la locul ei, a deschis una dintre ușile de urgență și a pășit pe aripa aeronavei, pentru ca apoi să sară de la aproape un metru înălțime chiar pe pistă.

După câteva momente, a început să alerge spre terminal, dar a fost urmărită și prinsă de poliție, relatează Daily Mail. FBI-ul a intervenit și a luat-o la întrebări pe temerara inconștientă.

Pasagerii au rămas mască și nu au reușit să filmeze chiar momentul în care colega lor de drum a tras de ușă. Au filmat după și ceea ce au spus este că femeia nu a dat niciun semn că ar vrea să recurgă la un asemenea gest.

"Aterizasem și așteptam să se deschidă poarta, întrucât ajunsesem cu 30 de minute mai devreme. O femeie a deschis ușa de urgențe, lângă care era situată, și a sărit din avion. A început să alerge spre terminal. Mai multe persoane au strigat că avem un fugar chiar înainte de a vedea că ușa a fost deschisă. Doamne! Suntem în avion și așteptăm. Pare că respectiva era în New Orleans la biroul companiei aeriene, a plătit în cash și a vrut să fie în această cursă", a scris o pasageră pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sorana Cirstea jpg
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
canalul corint jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net