Copii îndemnați de propria mamă să consume alcool "pentru a-și dezvolta rezistența"

Ultima actualizare:

    Cei mici beau alcool în timpul mesei, alături de mama lor Foto:Getty
Cei mici beau alcool în timpul mesei, alături de mama lor Foto:Getty

Fiecare părinte decide modul în care dorește să își educe copilul, dar și valorile pe care vrea să le insufle acestuia. O mamă din Marea Britanie a fost aspru criticată după ce a mărturisit, în cadrul unei emisiuni televizate, faptul că ea dorește să le dezvolte copilor săi o anumită rezistență față de consumul de alcool.

O mamă din Marea Britanie și-a apărat public decizia de a oferi băuturi alcoolice copiilor ei de când aceștia aveau vârsta de 13 ani. A argumentat că, prin faptul că le permite să consume alcool, contribuie la informarea lor în ceea ce privește consumul responsabil de băuturi spirtoase. Shona Sibary, căci acesta este numele femeii, a adăugat că moartea propriei mame s-a datorat consumului excesiv de alcool, așa că a decis să le permită celor trei copiii să observe pe propria piele efectele nefaste ale alcoolului. Convingerile femeii au fost combătute de doctorul Richard Piper care a afirmat că este recomandat ca cei mici să nu consume alcool de deloc, potrivit dailymail.co.uk. 


    Copiilor le-a fost permis să consume alcool de la vârsta de 13 ani Foto: Captură video youtube
Copiilor le-a fost permis să consume alcool de la vârsta de 13 ani Foto: Captură video youtube

Shona este mama a patru copii, Flo, de 18 ani, Annie, de 16 ani și Monty, de 14 ani și Dolly, de 7 ani. Britanica susține că cei patru copii ai ei nu vor ajunge niciodată în punctul în care se vor simți rău de la consumul de alcool pentru că vor ști foarte bine cum reacționeză corpul lor la o astfel de substanță, în combinație cu diferite cantități de mâncare." Copiii mei vor cunoaște diferența dintre a se bucura de un pahar de bin și a fi dependenți de alcool pentru a se putea simți bine", a declarat mama cu idei inedite. 

În ciuda faptului că Shona crede că metoda ei are efecte pozitive asupra sănătății copiilor săi, doctorul Piper, care se ocupă de combaterea alcoolismului, i-a contrazis vehement spusele. "Cel mai important este să nu judecăm pe nimeni, dar sfaturile medicilor avizați sunt foarte care, ei recomandă ca cei mici să aibă o copilărie lipsită de alcool. Dacă oferi unui copil alcool pentru a-l învăța să nu se îmbete, mai devreme sau mai târziu va avea probleme de sănătate. Este un lucru demonstrat științific", a fost concluzia doctorului.  

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net