Meghan Markle și Prințul Harry au fost numai un zâmbet la nuntă. Câte emoții au avut

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și Prințul Harry în capelăFoto AFP
Meghan Markle și Prințul Harry în capelăFoto AFP

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni sâmbătă, 19 mai, Duce şi Ducesă de Sussex, astfel că, noua formă oficială de adresare va şi Alteţele lor Regale Ducele şi Ducesa de Sussex. Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic se va căsători cu actrița de la Hollywood, Meghan Markle.

UPDATE 15:40: Ceremonia a luat sfârșit, iar proaspătul cuplu a plecat cu trăsura în jurul centrului istoric Windsor.


    Prințul Harry și Meghan MarkleFoto AFP
Prințul Harry și Meghan MarkleFoto AFP

UPDATE 15.06: Harry şi Meghan au părăsit capela, păşind împreună pe treptele capelei. La ieşire, ei s-au sărutat discret şi apoi s-au urcat în caleaşca cu care se vor plimba prin Windsor. 

UPDATE 14:05: Ceremonia a început, iar Harry şi Meghan au fost foarte emoționați. Chiar dacă au fost copleșiți de multe sentimente și de emoții, cei doi și-au zâmbit continuu, semn că se iubesc foarte mult. UPDATE 14.00: Meghan Markle a ajuns la Capelă, într-o rochie Givenchy, simplă, lungă. 

UPDATE 13:54: Prințul Charles și Camila Parker-Bowles au ajuns la nuntă, iar imediat după și Regina Elizabeta a ii-a și Prințul Philip. 


    Prințul CharlesFoto AFP
Prințul CharlesFoto AFP


    Regina Elizabeta a douaFoto AFP
Regina Elizabeta a douaFoto AFP

UPDATE 13:36: Prințul Harry a ajuns la capelă. El este însoţit de fratele său, William, cavalerul de onoare. 


    Prințul Harry a ajuns la capelăFoto AFP
Prințul Harry a ajuns la capelăFoto AFP

UPDATE 13:20: Meghan Markle a plecat cu mașina spre capelă.


    Meghan Markle, în drum spre CapelăFoto Captură Digi24
Meghan Markle, în drum spre CapelăFoto Captură Digi24

UPDATE 13:05: Serena Williams, Sarah Ferguson, Elton John și James Corden au ajuns la nunta regală.

UPDATE 12:27: Amal şi George Clooney și soții Beckham au sosit la ceremonie. Familia Middleton, tatăl, mama şi sora lui Kate, au sosit şi ei la Capelă. 

UPDATE 11:30 : Invitații au început să sosească, printre ei și prezentatoarea Oprah Winfrey și actorul Idris Elba.

Vizitatorii au ajuns încă de dimineață în centrul istoric la Castelul Windsor, loc unde va se va desfălura nunta și așteaptă cu nerădare să-i vadă pe cei doi căsătorindu-se. Ceremonia va avea loc într-o capelă care datează încă din anul 1475, loc în care Prințul Harry a fost creștinat la vârsta de 3 luni, în anul 1984. Tatăl lui și Camilla Parker-Bowles au folosit acest loc în 2005 pentru o binecuvântare televizată a căsătoriei lor. În același loc, unchiul lui, Prințul Edward și Sophie Rhys-Jones s-au căsătorit în anul 1999. 


    Vedere de sus a Castelului Windsor, loc unde va avea loc ceremoniaFoto Blom/ The Guardian
Vedere de sus a Castelului Windsor, loc unde va avea loc ceremoniaFoto Blom/ The Guardian

Ducele de Cambridge va prelua responsabilitățile cavalerului de onoare, rol pe care Harry l-a avut la nunta fratelui său, William. Cei doi copii ai Prințului William vor fi parte componentă a cavalerilor și a domnișoarelor de onoare. Prințul Charles va fi cel care o va conduce pe Meghan Markle la altar, dat fiind faptul că tatăl ei a suferit o operație la inimă cu doar câteva zile înainte de nuntă. Fratele și sora vitregă a lui Meghan nu au fost invitați la nuntă. Ba, mai mult, Thomas Markle jr, fratele vitreg, i-a trimis în urmă cu o luna, o scrisoare Prințului Harry prin care îl sfătuia să nu o ia de nevastă pe Meghan pentru ca ar fi cea mai mare greșeală din istoria Marii Britanii. Cu toate acestea, mama lui Meghan, Doria Ragland va fi prezentă. 

O congregație de 600 de invitați vor asculta o slujbă religioasă condusă de Rt Rev David Conner, Decanul de Windsor, în timp ce Justin Welby va oficia nunta în timp ce cuplul își va spune jurămintele. 


    Interiorul Capelei St. GeorgeFoto Getty Images
Interiorul Capelei St. GeorgeFoto Getty Images

Coruri, soliști și muzicieni, inclusiv Corul Împărăției, un grup de cântăreți creștini și Sheku Kanneh-Mason, o violonistă în vârstă de 19 ani, care a câștigat premiul pentru cel mai tânăr muzician al anului în 2016 al BBC, vor interpreta imnuri bine-cunoscute și opere corale. Trompetele de la Cavalerie, cu care Harry a făcut serviciul militar în Afganistan, vor cânta acolo. 

După ceremonie, Harry și Meghan vor merge cu o trăsură descoperită trasă de un cal de rasă bună cu care vor traversa centrul istoric al Windsor-ului. După toată călătoria cu trăsura, cei doi se vor alătura invitaților nunții la un prânz găzduit de Regină în holul Castelului Windsor. O a doua primire va fi găzduită de Prințul Charles, și va avea loc la Frogmore House, aceasta este pregătită doar pentru familie și prieteni foarte apropiați.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net