Numai gemenii au voie la nunta asta

Ultima actualizare:
I-au cununat preoţii gemeni Rezi şi Rozy  Manaparambil
I-au cununat preoţii gemeni Rezi şi Rozy Manaparambil

O nuntă cum nu s-a mai văzut! Preoţi gemeni au cununat miri gemeni cu surori gemene în Biserica St Xavier din Thrissur, India. Şi cavalerii şi domnişoarele de onoare au fost tot gemeni.

Cei care au văzut alaiul au avut impresia tot timpul că văd dublu! Fraţii gemeni identici Dilraj şi Dinker Varikkassery, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit cu surorile gemene identice Reema şi Reena, de 27 de ani, într-o biserică catolică din oraşul Thrissur, statul Kerala. Domnişoarele de onoare, cavalerii şi chiar preoţii au fost cu toţii gemeni identici. Până şi oaspeţii care au fost poftiţi la nuntă au fost gemeni.

Dilraj şi Dinker Varikkassery, care lucrează în IT, au avut parte de o nuntă unică în lume. De aceea, pozele de la eveniment au făcut înconjurul globului. Ei şi-au găsit cu greu miresele. Au dat anunţuri după anunţuri în ziare şi la matrimoniale, fiindcă şi-au dorit cu tot dinadinsul să se însoare cu două surori care să arate la fel. Fiindcă au aceleaşi gusturi! Dintotdeauna au purtat aceleaşi haine, au făcut aceleaşi şcoli şi aceeaşi facultate, ambii lucrează la aceeaşi companie, HCL. Şi cum nu puteau să aibă aceeaşi nevastă, au ţinut ca măcar să găsească soţii identice.

În cele din urmă s-au însurat cu asistentele Reema şi Reena. “Când le-am cunoscut, ne-am dat imediat seama că ele erau cele pe care le căutam. Am mai întâlnit şi alte gemene, dar le-am respins pentru că nu erau asemănătoare perfect”, a spus Dinker.

“Ne-am căutat soţi timp de trei ani la rând. Când i-am cunoscut pe Dilraj şi Dinker, ne-am spus pe loc că sunt cei doriţi”, a povestit Reena. Mirii şi miresele au căutat apoi doi preoţi gemeni ca să-i cunune. Aşa i-au găsit pe Rezi şi Rozy Manaparambil, care sunt şi ei identici. Şi pentru ca tabloul de nuntă să fie perfect, nu s-au lăsat până nu au găsit şi seturi de cavaleri şi domnişoare de onoare formate din gemeni identici. 


    I-au cununat preoţii gemeni Rezi şi Rozy  Manaparambil
I-au cununat preoţii gemeni Rezi şi Rozy Manaparambil

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net