Nu vă mai certaţi atât, eu mă mut la Casa Albă!

Ultima actualizare:

    Lucy Lou (9 ani), din rasa  border collie, este  primar din 2008
Lucy Lou (9 ani), din rasa border collie, este primar din 2008

Cursa pentru alegerile prezidenţiale din 2016 din Statele Unite se intensifică deja! După ce verişorii de gradul 19, Hillary Clinton şi Donald Trump, şi-au anunţat candidatura, o căţea e hotărâtă să-i ”bată”!

Lucy Lou este o căţea din rasa border collie care este deja o vedetă în America de când a devenit primarul orăşelului Rabbit Hash, statul Kentucky, în 2008. Ea are însă ambiţii politice mult mai mari, anunţându-şi recent intrarea în cursa prezidenţială. Lucy se va retrage din funcţia de primar de Ziua Muncii, la 5 septemprie, pentru a se dedica în totalitate campaniei pentru Casa Albă.Stăpâna sa, Bobbi Kayser, va fi şeful staff-ului său electoral. Căţeaua are mai multe şanse decât ceilalţi candidaţi, fiindcă nimeni nu îi poate găsi lucruri murdare în trecut.

Hillary Clinton,  67 de ani, susţinută  de Partidul Democrat
Hillary Clinton, 67 de ani, susţinută de Partidul Democrat

Cel puţin aşa susţine Kayser, după ce au început să fie luate la scotocit biografiile principalilor candidaţi: fosta Primă Doamnă, Hillary Clinton (67 de ani), soţia fostului preşedinte american Bill Clinton, sprijinită de Partidul Democrat, şi Donald Trump (69 de ani), un magnat din industria imobiliară devenit vedetă de televiziune, susţinut de o parte din Partidul Republican.

“Oricine ştie că cei mai mulţi politicieni sunt câini. De ce să nu punem atunci în funcţie un câine adevărat?”, a spus Bobbi Kayser. Lucy Lou a devenit primar al orăşelului cu 315 locuitori în urmă cu 7 ani, timp în care toţi concetăţenii au îndrăgit-o şi nu ar schimba-o din funcţie pentru nimic în lume. Stăpâna a înscris-o în cursa electorală mai întâi în glumă, după care căţeluşa a reuşit să înfrângă pe bune toţi rivalii, mai multe animale, 9 câini, un opossum, o pisică, un măgar şi un om. Lucy şi-a uluit admiratorii prin modul în care întâmpină publicul la ceremonii. A apărut adesea la televizor, în ziare şi filme documentare, cucerind inimile americanilor din întreaga ţară.

Donald Trump,  69 de ani, susţinut  de o parte din  Partidul Republican
Donald Trump, 69 de ani, susţinut de o parte din Partidul Republican

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net