Nu îţi vine să crezi ce talente ascunse are logodnica Prinţului Harry: striptease apare în CV-ul ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Meghan Markle (36 de ani) este una dintre cele mai talentate actriţe din lume! Conform vechiului CV al actriţei, descoperit de junaliştii americani de la TMZ, viitoarea soţie a Prinţului Harry (33 de ani) le trimitea agenţilor de la Hollywood o prezentare a talentelor ei ascunse pentru a fi sigură că primeşte roluri. Iată ce scria în CV-ul viitoarei prinţese:

Meghan Markle a devenit cunoscută la nivel mondial datorită rolului consultantei Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits”. Ea s-a restras din serial, filmând ultimul episod în luna noiembrie, cu doar câteva săptămâni înainte ca întreaga planetă să afle cu emoţie că s-a logodit cu fiul cel mic al Dianei Spencer (Lady Diana) şi al Prinţului Charles. Deşi nu a avut parte de roluri „grele”, Meghan Markle şi-a pregătit un CV bine „împănat” cu talente ascunse. Pe lista lucrurilor pe care Meghan Markle le putea executa în filme fără să aibă nevoie de dublură figurează: scene de striptease, călărie, snowboard, jonglerii cu bastoane sau mingiuţe, cântat la chitară şi înot.


    La finele lunii noiembrie, cei doi îndrăgostiţi şi-au anunţat logodna
La finele lunii noiembrie, cei doi îndrăgostiţi şi-au anunţat logodna

Conform TMZ, Casa Regală britanică a refuzat să comenteze în vreun fel dezvăluirea care a făcut înconjurul planetei. Meghan Markle a mai jucat în filme precum „Horrible Bosses” şi „Get him to the greek”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net