Nu încăpea în scaunul avionului. Cum arată după ce a slăbit spectaculos

Ultima actualizare:
Amber Rose a slăbit extraordinar de mult
Amber Rose a slăbit extraordinar de mult

Amber Rose (24 de ani) s-a transformat uluitor după ce a renunțat la fast-food și s-a apucat de sală. Suferea de obezitate morbită, dar s-a hotărât să slăbească după ce a ajuns atât de grasă încât nu mai putea încăpea în scaunul standard al avionului, fiind forțată să cumpere un bilet în plus ca să stea pe două locuri.

Amber Rose a rămas traumatizată după ce și-a dat seama că nu mai încape un scaunul avionului. Tânăra cântărea peste 158 de kilograme, iar companiile aeriene o forțau să-și cumpere două bilete de fiecare dată când pleca în vacanță. Picătura care a umplut paharul a venit atunci când un străin a abordat-o pe stradă și a întrebat-o în câte luni este însărcinată. Bruneta s-a luptat cu kilogramele în plus încă din adolescență.

Amber cântărea 158 de kilograme
Amber cântărea 158 de kilograme

Amber a dat jos jumătate din greutatea ei și și-a făcut o operație, care a costat-o în jur de 10.000 de euro, pentru a-și îndepărta pielea inestetică rămasă după ce a slăbit enorm. Acum, bruneta cântărește 76 de kilograme, având o înălțime de 1.80 m. 

După ce a slăbit enorm, Amber a rămas cu piele în exces în zona abdomenului
După ce a slăbit enorm, Amber a rămas cu piele în exces în zona abdomenului

„Trebuia să cumpăr două bilete de avion de fiecare dată când plecam în vacanță și mă costa o avere. De asemenea, aveam nevoie de o centură de siguranță specială, pentru că în cea normală nu-mi încăpea burta. Mă simțeam îngrozitor, dar nu-mi puteam imaginea că pot schimba ceva. Nu mă bucuram când plecam în vacanță, pentru că mă simțeam umilită. Toată lumea se uita la mine și chiar și atunci când mă duceam în tot felul de destinații exotice, eram nevoită să-mi acopăr corpul pentru că eram rușinată de cum arătam”, a povestit Amber Rose, pentru Mirror.

Așa arată Amber Rose acum
Așa arată Amber Rose acum

Tânăra nu era conștientă de cum arată cu adevărat. Și-a dat seama atunci când un prieten a publicat o imagine cu ea pe o rețea de socializare. În fotografie, Amber era la un bufet și își alegea de mâncare: „Am fost șocată. Nu îmi venea să cred că femeia din imagine sunt eu. Știam că sunt mare, dar fata din poză era uriașă. Imediat după aceea, am pierdut șase kilograme, dar am fost umilită din nou când un străin m-a întrebat în câte luni sunt însărcinată. De atunci, nu m-am mai uitat înapoi. Am trecut la o dietă săracă în calorii și am început să fac exerciții fizice ușoare. Acum sunt obsedată să merg la sală și ador să fac sport. Mă simt mai încrezătoare ca niciodată. De-abia să vină vara ca să port costum de baie.”


    Așa arată Amber Rose acumFoto: Photoland Caters
Așa arată Amber Rose acumFoto: Photoland Caters

După ce a slăbit peste 82 de kilograme, Amber a rămas cu piele în exces, mai ales în zona abdomenului. Din fericire, bruneta a economisit bani și a reușit să facă o intervenție chirurgicală care s-o scape de această problemă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net