Noi informații despre starea româncei rănite în Londra

Ultima actualizare:

    Andreea este din Constanța
Andreea este din Constanța

Andreea Cristea, românca rănită grav în atacul terorist din Londra, de miercuri, 22 martie, este în stare stabilă, dar nu și-a recăpătat cunoștința. Ambasada României în capitala Marii Britanii a transmis presei din Regat că medicii au spus despre starea turistei că este una mai bună decât cea inițială.

Arhitecta de 29 de ani a fost operată pe creier pentru îndepărtarea unui cheag de sânge. Și plămânii Andreei au început să funcționeze mai bine. Aceasta urma să fie cerută în căsătorie de iuboitul său, Andrei Burnaz, chiar în ziua atacului, notează BBC, care-l citează pe ambasadorul Dan Mihalache.

Cei doi români au planificat excursia în Londra drept un cadou pentru ziua lui de naștere și nicicând nu s-ar fi așteptat să ajungă într-un asemenea punct critic. Andrei a scăpat cu răni mai ușoare și a fost externat.

Informaţii despre starea femeii au fost anunţate, joi, 24 martie, şi de premierul Sorin Grindeanu. El a spus că este muţumit de modul în care reprezentanţii ambasadei României în Marea Britanie au gestionat situaţia în ceea ce îi priveşte pe cei doi români răniţi în urma atentatului.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net