Nesimțiții din Londra, către critici: “Credeți că vă văd din luxul acesta?”

Ultima actualizare:

    ”Nesimțiții din Londra” au un nou mesaj pentru criticiCaptură video
”Nesimțiții din Londra” au un nou mesaj pentru criticiCaptură video

”Nesimțiții din Londra” au filmat un nou clip în care le dau peste nas criticilor cu mașinile de lux pe care le dețin. După ce s-au lăudat că trăiesc în lux și că au mașini cât locomotivele, ei își arată ”respectul” pentru cei care merg cu autobuzul.

Clipurile-parodie ale ”cocalarilor” de Londra au făcut înconjurul internetului, iar acum unul dintre cei doi băieți a filmat un alt clip în care anunță, în glumă, că se va lăsa de aceste filmulețe după ce a primit amenințări. 

”În ultima vreme primesc mai multe mesaje de amenințare din partea românașilor. Toate au culminat cu întâmplarea de azi. Am fost oprit de doi românași și luat la rost, amenințat, iar acest lucru m-a făcut să regândesc ceea ce fac și să mă opresc din a face aceste fulmulețe”, a spus el, înainte de a bufni în râs. 

”Nesimțitul din Londra” a ținut apoi să le reamintească celor care îl amenință că el merge mereu cu mașina sa de fițe, în timp ce alții se chinuie cu autobuzul și își strică pantofii prin noroaie. 

”Băi fraților, eu v-am zis mereu, Dinu este greu de atins, iar lecția pe care au pățit-o acești doi românași, sper să fie o lecție pentru toți care gândesc ca ei și vor să îmi facă mie rău. Cu un BMV s-au chinuit să pună mâna pe mine. Vreau să le transmit un mesaj românașilor care îmi arată tot felul de semne obscene zilnic. Voi credeți că din luxul acesta mă pot uita acolo jos la voi în mizeria aia, în autobuz? Pentru unii dintre voi am un respect deosebit deoarece nu aș putea să fac ce faceți voi. Kilometrii întregi, poate zece, până la civilizație. Este o ambiție pe care o respect. Respect investițiile voastre în teniși. În timp ce vă roadeți tenișii, mergând pe asfalt, uneori pe prundiș, uitați în ce investesc eu: în Rolls Royce”, a mai spus acesta. 

Acesta este ultimul nostru filmulet...Nu am crezut vreodata ca se va ajunge la asa ceva! Imi pare rau ca sunt bogat in acest moment! Posted by Niste Nesimtiti on Wednesday, 30 December 2015

Acesta este ultimul nostru filmulet...Nu am crezut vreodata ca se va ajunge la asa ceva! Imi pare rau ca sunt bogat in acest moment!

Posted by Niste Nesimtiti on Wednesday, 30 December 2015

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net