A murit Vladimir Putin? Fosta soție face mărturii șocante

Ultima actualizare:

    Ludmila susține că președintele ar fi fost înlocuit cu o sosiefoto: kwiknews.my
Ludmila susține că președintele ar fi fost înlocuit cu o sosiefoto: kwiknews.my

Fosta soție a lui Vladimir Putin, Ludmila, a făcut dezvăluiri șocante despre liderul de la Kremlin. Femeia susține că fostul ei soț a fost ucis și înlocuit cu o sosie, întrucât nu mai îndeplinea scopurile oamenilor cu putere financiară din Rusia.

Ludmila a mărturisit într-un interviu că Vladimir Putin ar fi fost ucis și înlocuit cu o sosie din cauza faptului că nu mai servea interesele miliardarilor din Rusia. Aceasta îi dă dreptate jurnalistei Tania Rahmanova, care a vorbit pentru prima dată despre această ipoteză, potrivit prosport.ro.

Lovitura de stat de la Moscova, așa cum o numește jurnalista, s-ar fi petrecut la data de 15 martie 2015, în perioada în care se zvonea că liderul ar fi grav bolnav și au apărut speculații în presă că Putin ar fi dispărut.

Ipoteza nu este imposibilă, întrucât Alexei Navalnîi, unul dintre opozanții lui Putin, a declarat de mai multe ori că acesta ar prefera să trimită o sosie la majoritatea evenimentelor importante, pentru a-l înlocui. Diferența dintre liderul de la Kremlin și presupusa lui sosie este, susține Ludmila, o cicatrice deasupra sprâncenei pe care Vladimir Putin nu o avea.

Aceasta povestește că, după ultima noapte petrecută alături de „adevăratul” Vladimir Putin, agenții ruși au intrat peste ei în casă și au răscolit locuința, căutând niște acte secrete la care ar fi avut acces doar președintele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net