A murit ca să-şi salveze fiica

Ultima actualizare:

    Imagini de groază  din vagonul nr. 3
Imagini de groază din vagonul nr. 3

Şi-a născut copilul de două ori! Irina Medianţeva, 50 de ani, este una dintre cele 14 victime ale tragediei din staţia de metrou Sensiaia Ploşcead, din St. Petersburg. A murit salvând-o pe Elena, fata ei de 29 de ani.

“Ne-am târât prin bălţi de sânge şi bucăţi de carne pentru a ajunge pe peron. Fumul ne sufoca. Nu am crezut că o să mai vedem lumina zilei”, aşa sunau mărturiile celor care au scăpat din Iadul din subteranul metroului.


    Irina Medianţeva, de 50 de ani, a apărat-o cu trupul pe fata  ei de explozia nimicitoare de la metroul din St. Petersburg
Irina Medianţeva, de 50 de ani, a apărat-o cu trupul pe fata ei de explozia nimicitoare de la metroul din St. Petersburg

41 de persoane sunt încă internate în spital, iar bilanţul a ajuns la 14 morţi. Bomba a fost detonată de kârgâzul Akbarzhon Jalilov, de 22 de ani, care a ascuns-o într-un rucsac. El a fost surprins pe camerele de supraveghere. Al doilea dispozitiv exploziv a fost ascuns într-un extinctor în staţia Piaţa Revoluţiei din St. Petersburg.

simeon stalpnicul png

Trei zile de doliu vor cerni oraşul St. Petersburg şi urmaşii încep să-şi jelească morţii. Printre decedaţi au fost descoperite trupurile lui Maxim Arişev (22 de ani), din Kazahstan, Dilbara Alieva (20 de ani), din Azerbaidjan, Iuri Nalimov, 71 de ani, şi Xenia Miliukova, 18 ani.


    Teroristul Akbarzhon Jalilov, 22 de ani,  cu puţine clipe înainte de carnagiu
Teroristul Akbarzhon Jalilov, 22 de ani, cu puţine clipe înainte de carnagiu

Marți (4 aprilie), oraşul rus a fost cuprins iar de panică, după o altă ameninţare cu bombă. Lumea abia mai îndrăzneşte să iasă din casă, după ce organizaţia teroristă Statul Islamic a ameninţat Rusia cu noi atacuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net