«Mowgli» din Siberia! Găsit după 72 de ore într-o pădure plină cu lupi şi urşi

Ultima actualizare:

    Băiatul a îndurat temperaturi de 0 grade şi a rezistat într-o pădure plină de animale sălbaticeFoto: Tuva Emergency Service
Băiatul a îndurat temperaturi de 0 grade şi a rezistat într-o pădure plină de animale sălbaticeFoto: Tuva Emergency Service

Un miracol l-a ţinut în viaţă pe Tserin Dopchut, un băieţel de trei ani, care s-a rătăcit într-o pădure din Tuva (republică din Federaţia Rusă). Micuţul a supravieţuit 3 zile în pădurea plină de lupi şi urşi.

Tserin se afla în grija străbunicii lui, iar în timp ce urmărea un căţel s-a îndepărtat de casa sa din satul Khut și s-a aventurat în pădurea deasă din Tuva. Avea doar câteva bucăţele de ciocolată în buzunar când a plecat de acasă. Copilul s-a rătăcit şi nu a ştiut să se mai întoarcă, potrivit The Sun.

Când i-au observat lipsa, străbunicii au alertat autorităţile. S-au organizat chiar şi raiduri în peste 63 de case din satul Khut ca să se convingă că Tserin nu a fost răpit. Localnicii au început să-l caute şi în pădure.

Băiatul a îndurat temperaturi de 0 grade şi a rezistat într-o pădure plină de animale sălbatice. După trei zile de căutare și disperare, copilul a fost găsit chiar de unchiul lui, în sudul pădurii, la trei kilometrii de satul lui. Potrivit unui reprezentant al Ministerului Situațiilor de Urgență, când băiatul a auzit vocea unchiului său, care îl striga s-a dus singur la el. „Imediat cum unchiul lui l-a luat în brațe, primul lucru pe care l-a întrebat a fost dacă mașinuța lui e bine. El a spus că a mâncat toată ciocolata, iar apoi s-a relaxat și a adormit”, a declarat Ayas Saryglar, șeful Ministerului pentru Situații de Urgență.

Copilul a fost dus la un spital dintr-un oraș din aproprie, unde a primit îngrijiri medicale, întrucât suferea de epuizare și prezenta simptome de hipotermie. Norocosul s-a ales acum şi cu porecla Mowgli, după celebrul personaj din „Cartea Junglei”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net