Motivul pentru care Putin este atât de bucuros că Trump e noul președinte american

Ultima actualizare:

    Putin a fost foarte mulțumit de victoria lui TrumpFoto: Getty
Putin a fost foarte mulțumit de victoria lui TrumpFoto: Getty

Deja nu mai este o noutate faptul că cei doi politicieni sunt în relații foarte cordiale. Trump și-a exprimat în timpul campaniei electorale admirația față de liderul rus, iar Putin l-a rândul lui s-a declarat mulțumit de programul politic al viitorului omolog al său.

Vladimir Putin a trimis miercuri, 9 noiembrie, o telegramă de felicitare a lui Donald Trump pentru victoria obținută și chiar a celebrat rezultatul alegerilor din SUA. Liderul Federației Ruse este convins că odată ce Trump ca fi investit oficial în funcția de președinte, relațiile ruso-americane vor intra pe un făgaș normal, iar acestea nu vor mai fi tensionate, informează Metro.co.uk.

Putin salută victoria miliardarului american și crede că relațiile externe nu s-ar fi îmbunătățit dacă Hillary Clinton ar fi ocupat poziția supremă la Casa Albă. „Ne temeam că avea să fie un drum greu și că relațiile dintre Federația Rusă și Statele Unite s-ar fi degradat și mai mult. Nu este vina noastră că relațiile ruso-americane sunt în această situație”, a declarat Valdimir Putin.

Oficialii ruși se așteaptă la o colaborare cât mai strânsă de-acum înainte cu americanii pentru a soluționa actuala criză.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net