Moştenitorul Fiat şi-a înscenat răpirea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandal! În vârstă de 39 de ani, Lapo Elkann, nepotul puternicului patron italian al companiei Fiat, Gianni Agnelli, a înscenat că a fost răpit şi a fost arestat. Voia bani de la familie pentru droguri.

Lapo Elkann este moştenitorul uneia dintre cele mai mari averi italiene, de 142 de miliarde de dolari, şi unul dintre cei mai râvniţi holtei de pe planetă. Asta nu l-a împiedicat să se facă de râs recent, când a fost săltat de poliţie, dintr-un apartament situat la nr. 28 în Manhattan, New York. Lapo, care are el însuşi o avere de 800 de milioane de dolari, a fost arestat pentru că şi-a înscenat răpirea după ce a făcut praf toţi banii lichizi pe droguri şi alcool în compania unei escorte transsexuale. El a transmis un apel disperat purtătorului de cuvânt al familiei sale că are nevoie de 10.000 de dolari ca să fie eliberat de cei care l-au răpit. În realitate, acesta voia să-i dea prostituatei transsexuale, care a mai făcut rost de stupefiante şi a promis că-i va returna banii ce i-a cheltuit din propriul buzunar. Reprezentantul familiei s-a dus cu 10.000 de dolari la poliţie, iar agenţii au descoperit tot ceea ce se întâmplase. În cele din urmă, Lapo Elkann a fost pus în libertate, după o scurtă detenţie. Însă bogatul moştenitor al lui Gianni Agnelli riscă între doi şi 10 ani de puşcărie pentru că şi-a înscenat răpirea. Imperiul Fiat este condus de fratele lui Lapo, John Elkann (40 de ani). Lapo Elkann nu mai are funcţii de conducere în imperiul financiar rămas de la faimosul său bunic. Asta după ce a abandonat un post de marketing cu ani în urmă. Însă face parte încă din conducerea Ferrari, una din companiile controlate de familia sa. Incidentul s-a produs la 11 ani după ce Lapo a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze în apartamentul prostituatei transsexuale Patrizia.

Cea mai influentă familie din Italia

Moştenitorii imperiului Fiat fondat de Gianni Agnelli, decedat în 2003, la 81 de ani sunt: Lapo Elkann, John Elkann şi Ginevra Elkann. Toţi trei sunt copiii Margheritei Agnelli, fiica lui Gianni Agnelli. În timp ce John şi Lapo se ocupă de afacerile familiei, Ginevra lucrează ca producător de film. Fabrica de automobile Fiat a luat naştere în 1899, fiind înfiinţată de Giovanni Agnelli, bunicul lui Gianni Agnelli. Familia sa a controlat o mare parte a economiei italiene timp de peste un secol. Creat în jurul uzinei Fiat, care mai fabrică Ferrari şi Alfa Romeo, imperiul Agnelli mai cuprinde ziare, clubul de fotbal Juventus, acţiuni la unele dintre cele mai mari companii europene ş.a.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net