Momentul terifiant în care un avion aterizează pe o autostradă aglomerată VIDEO

Ultima actualizare:

    Pilotul a făcut o aterizare miraculoasă, evitând mașinile ce se aflau pe carosabilFoto: mirror.co.uk
Pilotul a făcut o aterizare miraculoasă, evitând mașinile ce se aflau pe carosabilFoto: mirror.co.uk

Un avion de mici dimensiuni a efectuat o aterizare forțată pe o autostradă aglomerată din New Jersey, în Statele Unite ale Americii. Aeronavei i s-a oprit motorul în timpul zborului, în timp ce la bordul său se aflau cinci persoane.

Momentul șocant în care un avion, folosit pentru salturile cu parașuta, a aterizat printre mașini a fost surprins de camerele de luat vederi. Aeronava a trecut foarte aproape de autovehiculele aflate pe carosabil, evitând o posibilă tragedie.

Avionul a fost cât pe ce să se lovească de mașini

În filmuleț, avionul apare subit în cadru, în timp ce aterizează rapid pe stradă. În mod surprinzător, pilotul a reușit o manevră aproape imposibilă și a evitat mașinile ce circulau pe autostradă, apoi s-a oprit pe bucata de iarbă ce desparte sensurile de mers. La bord se afla un instructor parașutist care a suferit răni la brațe și alte patru persoane, conform mirror.co.uk.

Investigația inițială sugerează că avionului de mici dimensiuni, care transporta elevi de la Școala de parașutism Skydive East Coast, i s-a oprit motorul. Pilotul a fost forțat să aterizeze de urgență pe bucata de iarbă care se află între benzile autostrăzii Route 72”, a declarat purtătorul de cuvânt al departamentului de poliție din Stafford Township. Polițiștii aflați la fața locului au închis ambele sensuri de mers de pe Route 72 aproximativ 90 de minute, iar în prezent se desfășoară o investigație oficială pentru a stabili motivul concret din cauza căruia pilotul a fost nevoit să facă o aterizare periculoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net