Momentul sfâșietor în care doi băieți află că fratele lor a fost ucis în bombardamente

Ultima actualizare:

    Doi frați sieirni, surprinși în timp ce au aflat vestea că fratele lor a muritFoto: captură video
Doi frați sieirni, surprinși în timp ce au aflat vestea că fratele lor a muritFoto: captură video

Războiul își arată cele mai urâte fețe în Siria. După ce săptămâna trecută, un copil de doar 4-5 ani a fost scos de sub dărâmăturile din Alep în stare de șoc, plin de sânge și praf, iar imaginile cu el au făcut înconjurul lumii, un alt caz cutremurător sfâșie inimile de pe tot mapamondul.

Doi băieți sirieni au fost surprinși în timp ce aflau vestea că fratele lor și-a pierdut viața într-un bombardament din orașul sirian Alep. 15 persoane au murit în urma atacului aerian, 11 dintre ei fiind copii, notează Daily Mail. Cei doi micuți au viețile schimbate pentru totdeauna. La vârsta copilăriei, când ar trebui să alerge toată ziua pe străzi și să se joace cu mașinuțe, copiii sirieni aleargă pentru a-și salva viețile și se maturizează mult mai devreme decât ar fi cazul. În clipul emoționant în care protagoniștii sunt doi frați plini de praf și șocați de ceea ce se întâmplă în universul lor, durerea este cea care iese la suprafață și-i lovește chiar pe toți cei care devin părtași la suferința lor. 

Încleștați într-o îmbrățișare prelungă, cei doi băieți rămași fără frate au plâns și suspinat prelung, s-au apucat cu mâinile de cap și și-au strigat durerea din sufletele lor de copii nevinovați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net