De ce viitorul copil al Prinţesei Charlotte nu va primi titlu regal

Ultima actualizare:

    Copiii prinţului George vor beneficia de titulaturi, dar cei ai surorii sale nu Foto:Getty
Copiii prinţului George vor beneficia de titulaturi, dar cei ai surorii sale nu Foto:Getty

Casa Regală a Marii Britanii este apreciată de mii de oameni pentru discreţia de care dă dovadă şi pentru apariţiile publice marcate de diplomaţie. În ciuda faptului că nu se ştiu multe lucruri despre viaţa personală a membrilor familiei, sunt cunoscute o serie de chestiuni interesante despre cei doi copii ai Ducelui şi Ducesei de Cambridge.

Copiii prinţului George vor putea moşteni titulaturi regale, în timp ce urmaşii prinţesei Charlotte nu vor beneficia de acest drept. Bineînţeles că există şi o explicaţie pentru care copii lui Charlotte nu vor primi titulaturi regale. "Copiii lui Charlotte nu vor primi titluri nobiliare pentru că acestea sunt transmise pe linie masculină.


    Prinţul George are patru aniFoto:Getty
Prinţul George are patru aniFoto:Getty

Ea şi-a dobândit titlul pentru că la naştere a fost declarată ca fiind fiica prinţului William", explică Joe Little, editorul publicaţiei Majesty. Acest lucru nu înseamnă că nu se pot face excepţii. Regina Elisabeta a oferit, în trecut, titulaturi regale copiilor fiicei sale, prinţesa Anne. 


    Prinţesa Charlotte Foto:Getty
Prinţesa Charlotte Foto:Getty

O altă regulă este aceea conform căreia copiii prinţului Harry nu vor primi titlul de prinţ sau prinţesă, ci cel de lady şi lord. Vor fi prezentaţi public astfel până când prinţul Charles va deveni Regele Marii Britanii, după decesul Elisabetei. "Vor primi  titlurile dacă părinţii lor vor alege să le acorde acest drept", menţionează Little. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net