Miliardarul rus Dimitry Bosov, găsit împușcat în cap. Ar fi vorba despre o sinucidere

Ultima actualizare:

    Dimitry Bosov era unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia Sursa foto: BNO News
Dimitry Bosov era unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia Sursa foto: BNO News

Miliardarul rus Dmitry Bosov a fost găsit mort, joi, la domiciliul său în Usovo, într-o suburbie din Moscova. Autoritățile spun că ar fi fost vorba despre o sinucidere, însă ancheta este abia la început.

Miliardarul rus Dmitry Bosov, în vârstă de 52 de ani, a murit în seara zilei de 6 mai, au anunțat investigatorii care se ocupă de caz, potrivit Digi24. Decesul s-a produs în urma unei răni împușcate la cap, iar în apropierea cadavrului a fost găsit un pistol, transmite Mediafax. Acesta este motivul pentru care se suspectează o sinucidere, însă ancheta este abia la început.

Cine a fost Dimitri Bosov

Miliardarul rus Dimitry Bosov a fost acţionar majoritar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al grupului Alltek, grup care controlează companiile producătoare de cărbune Siberian Anthracite, VostokUgol şi alte firme. Conform Forbes, Bosov era pe locul 86 în topul celor mai bogaţi ruşi, cu o avere estimată de 1,1 miliarde de dolari.

Tatăl său a fost director de vțnzări la Uzina Transmash, iar apoi director general adjunct la uzina Kristall. Mama sa a fost profesoară de limba engleză la universitatea din Moscova.

Dimitry a absolvit în anul 1991 facultatea de electronică Radio și Tehnologie laser la Universitatea Tehnică de Stat Bauman din Moscova. El a studiat și Științele Economice și și-a dat și doctoratul în acest domeniu. După absolvire, a lucrat în industria aluminiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net