Miliardarul, criminal în serie

Ultima actualizare:

    Bogătaşul Robert Durst a recunoscut din greşeală că a ucis două femei şi a tăiat în bucăţi un vecinFoto: AFP
Bogătaşul Robert Durst a recunoscut din greşeală că a ucis două femei şi a tăiat în bucăţi un vecinFoto: AFP

Gura bate fundul, e clar! Milionarul american Robert Durst a fost arestat, sâmbătă, după ce s-a dat singur de gol în cadrul unui documentar pentru HBO. Durst a zis în microfon: “I-am ucis pe toţi!”. El scăpase basma curată timp de 33 de ani şi şi-a văzut autodenunţul duminică, în arest.

“Ce dracu’ am făcut? I-am ucis pe toţi, desigur!”, a mărturisit ca pentru sine Robert Durst (71 de ani), moştenitorul unui imperiu imobiliar de 4 miliarde $ din SUA, fără să-şi imagineze că-l aude cineva. Aşa se încheie documentarul “The Jinx”, difuzat în SUA, de HBO. Iată cum au decurs faptele.

  • 1982. O ucide pe soţia sa, Kathleen McCormack (33 de ani, stomatolog), care e dată dispărută la 31 ianuarie. Durst a fost achitat, deşi soţia lui s-a plâns în repetate rânduri rudelor că e bătută. Trupul ei nu a fost descoperit niciodată, iar Kathleen a fost declarată moartă, oficial, în 2001. Cazul a inspirat filmul “All Good Things” (2010).
  • 2000. O ucide pe prietena sa, scriitoarea şi fiica unui mafiot din Las Vegas, Susan Berman, de 55 de ani, ca să nu îl denunţe la poliţie. A omorât-o în casa ei din California, a fugit şi s-a ascuns în Texas, deghizat în femeie mută. 
  • 2001. Se mută într-un apartament modest din Galveston, Texas, şi plăteşte o chirie lunară de 300 $. E panicat că va fi prins după redeschiderea cazului morţii soţiei sale şi vrea să îşi schimbe identitatea. Aşa ajunge să îl ucidă pe vecinul lui, Morris Black (71 de ani), pe care l-a tăiat în bucăţi şi l-a aruncat în Golful Galveston. A fost arestat, eliberat pe cauţiune şi achitat şi în acest caz, fiindcă a dovedit că Black l-ar fi atacat şi pistolul i s-a descărcat fără să vrea în timpul altercaţiei.
  • 2015. E de acord să filmeze pentru documentarul “The Jinx”, de la HBO. La final merge la toaletă şi uită că are microfonul deschis. Sâmbătă, 14 martie e arestat. A fost reţinut taman când se pregătea să fugă în Cuba. A fost ridicat dintr-un hotel, având asupra sa un pistol de 38 mm şi acte false. Duminică, 15 martie, episodul e difuzat şi întreaga lume află grozăvia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net