Mesajul sfâșietor al băiețelului abandonat în pădure pentru tatăl său

Ultima actualizare:

    Yamato Tanooka a fost părăsit de părinți la marginea drumului, în inima pădurii
Yamato Tanooka a fost părăsit de părinți la marginea drumului, în inima pădurii

Yamato, băiatul de șapte ani care supraviețuit singur în pădure timp de șase zile, după ce a fost abanadonat de părinți ”ca să se învețe minte”, i-a transmis un mesaj sfâșietor tatălui său, făcând încă o dată dovada capacității uluitoare a copiilor de a ierta.

Totul e bine când se termină cu bine. ”Te iert”, i-ar fi spus Yamato tatălui său, după ce a supraviețuit miraculos șase zile în pădure. Cel puțin așa a declarat bărbatul într-un interviu difuzat luni, 6 iunie, de canalul de televiziune TBS. ”I-am spus «Tati te-a făcut să treci prin momente cumplite. Îmi pare rău»”, a povestit Takayuki Tanooka (44 de ani). ”Fiul meu a răspuns: «Ești un tată bun, te iert».”

Micuțul Yamato Tanooka, în vârstă de șapte ani, lăsat singur într-o pădure din Insula Hokkaido, Japonia, a fost găsit vineri, 3 iunie, într-o bază militară de antrenament, la 5,5 km de locul în care fusese abandonat de părinții lui, la 28 mai. În ziua cu pricina, Yamato și sora lui mai mare ieșiseră la plimbare cu părinții lor. Exasperați de faptul că puștiul tot arunca cu pietre în oameni și în mașinile de pe stradă, părinții au vrut să-l învețe minte pe Yamato și, la întoarcerea din excursie, l-au pus să coboare din mașină, lăsându-l pe marginea drumului, în inima pădurii.

Părinții le-au spus polițiștilor că s-au îndepărtat doar 500 d emetri și s-au întors după numai câteva minute, însă puștiul dispăruse fără urmă. Aproximativ 200 de soldați, pompieri, polițiști și voluntari s-au mobilizat pentru a-l găsi pe micuțul Yamato.

Se pare că, după ce a fost părăsit pe marginea drumului, băiatul a încercat să alerge după mașina părinților, dar s-a rătăcit și a luat-o în sensul opus. I-a fost frică să intre în pădure, așa că a luat-o pe un drum care, după cinci ore de mers prin noapte, l-a dus la baza militară unde a fost găsit. Aici, puștiul a găsit apă, dar nu a avut nimic de mâncare. Slăbit și speriat, Yamato a fost găsit d eun soldat și transportat la spital, unde și-a revenit complet.

Poliția locală a semnalat cazul la protecția copilului din Japonia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net