Mesajul disperat al unei mame care cere ajutorul pentru fiica sa anorexică: "Mă tem că va muri"

Ultima actualizare:

    O mamă cere disperată ajutor pentru fiica ei care se confruntă cu o formă gravă de anorexieFoto Mirror.co.uk
O mamă cere disperată ajutor pentru fiica ei care se confruntă cu o formă gravă de anorexieFoto Mirror.co.uk

Anorexia a devenit tot mai întâlnită în rândul în special al adolescentelor. Cele mai severe forme de anorexie se soldează de cele mai multe ori cu decesul persoanei în cauză. Din lipsă de nutrimente, corpul cedează. De acest lucru se teme o mamă, care cere îndurerată ajutorul oricui îi poate salva fiica.

Adela Clay (25 de ani) se luptă cu o formă severă de dezechilibru alimentar încă de la vârsta de 12 ani. La început, a fost respinsă de medici pentru că nu era suficient de bolnavă, iar acum, aceștia se feresc să o trateze pentru că este prea bolnavă, informează The Mirror. Situația ei s-a agravat, iar în prezent suferă de anorexie și bulimie. Părinții săi se tem că fiica lor va muri înainte de a primi ajutorul de care are nevoie.

Mama Adelei, Yvonne Clay (47 de ani) a declarat îndurerată că Adele și-a pierdut cea mai frumoasă perioadă din viață – adolescența – umblând numai prin centrele pentru oamenii cu probleme alimentare.

„Erau momente când putea să-și ascundă problema, dar apoi o trimiteam într-o clinică securizată din Londra. A stat acolo 12 luni și s-a întors de acolo ceva mai bine. Dar în ultimii trei ani a început să revină constant la vechea stare și s-a îmbolnăvit foarte tare. Am tot căutat ajutor, dar nu-l oferă nimeni. La început, medicii ne-au spus că nu era într-o stare atât de gravă, iar acum, ne spun că este prea rău”, a declarat Yvone despre fiica ei.

Singura șansă ca ea să supraviețuiască este să se hrănească în mod adecvat, dar chiar și așa, situația ei este atât de gravă încât are nevoie de timp pentru a se oboșnui cu un regim alimentar normal.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net