A mers să viziteze un spital, dar a fost şocată de ce a găsit acolo! Ce a surprins tânăra într-o fotografie FOTO

Ultima actualizare:

    Ce a surprins tânăra în spitalul abandonat a lăsat-o fără cuvinteSursa foto: Daily Mail
Ce a surprins tânăra în spitalul abandonat a lăsat-o fără cuvinteSursa foto: Daily Mail

O tânără a mers să viziteze un spital abandonat din Marea Britanie. A îngheţat de spaimă când a descoperit că a fotografiat fantoma unui doctor, care cel mai probabil lucrase în spital cu foarte mult timp în urmă.

Jamie-Leigh Brown, în vârstă de 21 de ani, se plimba pe coridoarele Spitalului St. Thomas din Stockport, când a făcut o fotografie în care apare pe fundal figura unui bărbat îmbrăcat în halat alb şi cu o masca pe faţă, scrie Daily Mail.

Ea a spus că nu a observat acest detaliu la acel moment, însă pe măsură ce explorau clădirea, ea şi prietenii ei erau îngrijoraţi cu privire la paşii pe care îi auzeau deasupra lor, în ciuda faptului că spitalul nu are scări funcţionale. Fiind speriaţi, au părăsit incinta şi după câteva minute au observat figura străină din imaginea de mai jos.

"M-am speriat foarte tare. Este terifiant să mă gândesc că prietenul meu mergea în zona în care era fantoma. Am mers acolo doar să aruncăm o privire. Tot auzeam zgomote deasupra, dar nu am văzut nimic", a povestit tânăra pentru aceiaşi sursă citată.

În fotografie au surprins fantoma unui medic
În fotografie au surprins fantoma unui medic

Spitalul St Thomas a fost închis în urmă cu mai bine de zece ani, iar acolo au fost trataţi mii de pacienţi cu boli psihice.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net