A mers 25 km între vagoane la o viteză de 160 km/h!

Ultima actualizare:

    Aşa a călătorit românul pentru  că şi-a lăsat bagajele în tren  şi i s-au închis uşile în nas
Aşa a călătorit românul pentru că şi-a lăsat bagajele în tren şi i s-au închis uşile în nas

Miracol! Aşa au spus reprezentanţii poliţiei germane după ce l-au dat jos dintre vagoane pe românul de 59 de ani. Acesta a mers între vagoane pe o distanţă de 25 km, între gările Bielerfield şi Lohne, la o viteză de 160 km/h. Şi asta pentru că îşi uitase bagajele în tren.

Românul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a rămas pe peronul din gara Bielerfield, joi, 28 septembrie, după ce s-au închis uşile trenului. Nu a stat mult pe gânduri şi s-a agăţat în dreptul burdufului dintre vagoane, pentru că toate bagajele lui se aflau în interior. A mers aşa 25 de kilometri, până în gara Lohne. Pe această distanţă trenul ICE (InterCity Express) a atins viteza de 160 km/h. Dacă nu ar fi fost observat de angajaţii trenului, românul nu ar fi supravieţuit cursei către Hanovra.

“Trenul urma să atingă viteze de 250 de kilometri la oră şi nici un om nu ar fi putut face faţă unei asemenea forţe. Pasagerul de 59 de ani a avut noroc cu angajaţii de la căile ferate şi cu suportul unuia dintre tampoanele vagonului”, au declarat poliţiştii din Hanovra.

Conform Bild, românul a ţinut morţiş să îşi continue călătoria către Hanovra, după ce conductorul trenului a fost obligat să facă o oprire neprogramată în Lohne. La destinaţie, el a fost dat pe mâna forţelor de ordine pentru a da explicaţii. Conform “Die Welt”, românul poate fi pus sub acuzaţie dacă poliţiştii descoperă că a pus în pericol viaţa celorlalţi pasageri sau integritatea trenului. Din cauza temperaturilor scăzute din timpul călătoriei între vagoane, pasagerul clandestin de 59 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a suferit degerături uşoare la nivelul mâinilor şi picioarelor.

Trenul prinde şi 250 km pe oră

simeon stalpnicul png

InterCity Express (ICE) este unul dintre cele mai cunoscute mijloace de transport în comun din Germania.

simeon stalpnicul png

Viteza pe care o poate atinge acest tren este de 250 de kilometri la oră şi circulă cu o precizie matematică, întârzierile anuale fiind de domeniul a câtorva minute. Cea mai mare tragedie în care a fost implicat un ICE a avut loc în 1998, când au murit 101 persoane şi au fost rănite peste 80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net