Melania Trump și Brigitte Macron s-au întâlnit la Paris. Ce diferit s-au îmbrăcat cele două!

Ultima actualizare:

    Melania Trump și Brigitte Macron s-au plimbat pe SenaFoto: EPA
Melania Trump și Brigitte Macron s-au plimbat pe SenaFoto: EPA

Joi, 13 iulie, Donald și Melania Trump și-au început vizita la Paris. Aceștia s-au întâlnit cu cuplul prezidențial francez, Emmanuel și Brigitte Macron, la Domul Invalizilor.

Cei doi șefi de stat și-au strâns mâinile secunde bune, pentru ca apoi, Donald să o sărute pe obraji pe soția omologului său și să-i strângă mâna într-o manieră ciudată. Melania a dat mâna cu Macron și a sărutat-o prietenește pe Brigitte.

În timp ce prima doamnă a SUA a ales să poarte o ținută sobră, roșie, un costum Dior și pantofi în acceași nuanță, la care a asortat o pereche de ochelari de soare supradimensionați, Brigitte Macron a ales o ținută caracteristică. Și-a lăsat la vedere picioarele într-o rochie mini, albă, marca Louis Vuitton, cu detalii argintii și fermoar pe mijloc, la care a punctat cu o pereche de pantofi albaștri. Cele două și-au arătat stilul cu care ne-au obișnuit până acum. Melania a fost de partea sobrietății, iar omoloaga sa a continuat să distrugă prejudecățile, dând apă la moară cârcotașilor care cred că aceasta nu-și adaptează ținutele la noul său statut.


    Melania și Brigitte au ales ținute total diferite pentru marea întâlnireFoto: EPA
Melania și Brigitte au ales ținute total diferite pentru marea întâlnireFoto: EPA

Dacă Melania are 47 de ani și se îmbracă pentru vârsta ei, ei bine, Brigitte, la cei 64 de ani ai săi arată mai multă îndrăzneală și tinerețe la nivelul ținutelor, chiar dacă asta îi aduce critici de fiecare dată. Chiar și coafurile au fost total diferite. Soția lui Trump a ales un coc franțuzesc, iar partenera de viață a lui Emmanuel Macron a preferat părul coafat lejer, lăsat liber.

Primele doamne au zâmbit prietenos către fotografi și au mers să viziteze câteva obiective turistice din Paris. Întâlnirea lor a inclus și o scurtă plimbare pe râul Sena.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net