Melania şi Prinţul Harry, trădaţi de limbajul trupului. “Ăsta e semnul diavolului”

Ultima actualizare:

    Modul în care Prinţul Harry şi-a ţinut mâna a stârnit controversefoto: Guliver/Getty Images
Modul în care Prinţul Harry şi-a ţinut mâna a stârnit controversefoto: Guliver/Getty Images

Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Fotografia cu Prinţul Harry (33 de ani) şi Melania (47 de ani), nevasta lui Donald Trump, a creat isterie în mediul online, iar internauţii s-au grăbit să desluşească „semnalele” transmise de fiul cel mic al Prinţesei Diana.

Cei doi s-au întâlnit la Toronto, cu ocazia Jocurilor Olimpice Invictus. Pentru Melania, aceasta a fost prima vizită oficială fără Donald Trump în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Înființate de Prințul Harry al Marii Britanii, Jocurile Olimpice Invictus celebrează lupta pentru supraviețuire și autodepășire a militarilor răniți în războaie.

Imediat după ce pe Internet au început să circule fotografii de la întâlnirea celor doi, internauţii au dezbătut intens modul ciudat în care Harry şi-a ţinut mâna în timpul scurtei şedinţe foto.


    Întâlnirea
Întâlnirea

Distant, cu un zâmbet ce părea forţat, Harry şi-a ţinut mâna în sacou într-un mod neobişnuit, lăsându-şi arătătorul şi inelarul afară. Oamenii s-au grăbit să comenteze, spunând că a folosit un simbol al diavolului, mai exact “mano cornuta” sau “coarnele diavolului”.

Ei spun că folosirea acestui simbol sugerează fie că Harry este diavolul, fie că prinţul este înconjurat de spiritul diavolului.

Întâlnirea lor, analizată de experţi în limbajul corpului

După dezbaterile online, întâlnirea celor doi a fost analizată de către experţi în limbajul corpului.

Doi experţi în limbajul corpului sunt de părere că gestul lui Harry a fost interpretat greşit. Patti Wood a declarat pentru Huffington Post că modul în care şi-a ţinut sacoul este o noutate la Harry. “Se numeşte «cornul» sau «cornul diavolului», dar nu este un semn al diavolului, ci mai debragă un gest de protecţie împotriva răului şi a spiritelor malefice”.

Wood a mai găsit o explicaţie. Ea a subliniat faptul că punerea mâinii pe stomac este un act de auto-confort şi că a observat şi alţi lideri mondiali care au pozat aşa în preajma lui Donald Trump. “Pare o situaţie tensionată, iar mâna pe stomac arată o nevoie de protecţie”, a declarat aceasta pentru sursa citată mai sus.

Fotografia cu cei doi a făcut atâta vâlvă, că a umbrit până şi prima apariţie publică a prinţului cu iubita lui, actriţa Meghan Markle.

Joe Navarro, un alt expert în limbajul trupului are o altă părere. “Poate este vorba despre un instantaneu şi o comunicare slabă între Harry şi fotografi. Poate a vrut să-şi deschidă jacheta şi s-a răzgândit. Nu cred că este neapărat ceva personal”.


    La întâlnirile cu Michelle Obama era tot numai un zâmbetfoto: Guliver/Getty Images
La întâlnirile cu Michelle Obama era tot numai un zâmbetfoto: Guliver/Getty Images

Totuşi, cei doi experţi s-au pus de acord într-un lucru, şi anume că întâlnirea dintre Melania Trump şi Harry a fost una tensionată şi că-n alte situaţii prinţul este mult mai relaxat şi zâmbitor. Imaginile cu el şi fosta Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, sunt grăitoare în acest sens. La fiecare întrevedere, cei doi s-au pupat, s-au îmbrăţişat, au râs cu gura până la urechi şi au fost extrem de relaxaţi.


    Harry şi Michelle Obama foto: Guliver/Getty Images
Harry şi Michelle Obama foto: Guliver/Getty Images
image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net