Melania s-a mutat de la Casa Albă, după ce s-a aflat că Trump a înşelat-o

Ultima actualizare:

    Melania şi Donald Trumpfoto: Getty
Melania şi Donald Trumpfoto: Getty

Melania Trump a plecat de la Casa Albă şi stă de ceva timp la un hotel. Prima Doamnă a SUA a luat această decizie după ce s-a aflat că Trump ar fi avut o aventură cu o actriţă porno.

Melania nu a apărut în public de când au apărut informaţii în presă conform cărora Trump ar fi înşelat-o cu Stromy Daniels şi apoi i-ar fi dat actriţei 130.000 de dolari pentru ca aceasta să nu vorbească despre relaţia lor. Prima Doamnă chiar a anulat o călătorie în Davos, alături de preşedintele american, la un forum economic. 

Conform mirror.co.uk, Melania a plecat chiar de la Casa Albă şi stă într-un hotel din Washington. "A fost supărător şi umilitor. Relaţia ei cu preşedintele Trump e pe butuci", a declarat o sursă de la Casa Albă. 

Purtătorul de cuvânt al Melaniei nu a vrut să comenteze zvonurile, dar a publicat un mesaj pe Twitter: "Lista de informaţii false şi răutăcioase despre domna Trump au ajuns din tabloide în media mainstream". 

Trump ar fi avut o relaţia cu Stormy Daniels în 2006, la scurt timp după ce Melania a născut. Conform acestia, cei doi au avut mai multe întâlniri ciudate, iar o dată preşedinele a pus-o să îl lovească cu o revistă cu faţa lui pe copertă. Casa Albă a negat întreaga poveste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net