Mărturia unui român care s-a aflat în aeroportul din Larnaca

Ultima actualizare:

    Românul a povestit clipele de teroare prin care a trecut în aeroportul din Larnacafoto: AP
Românul a povestit clipele de teroare prin care a trecut în aeroportul din Larnacafoto: AP

Panică în aeroportul din Larnaca! Un avion al companiei Egypt Air cu peste 55 de persoane la bord a fost deturnat, marţi dimineaţa, în Cipru, însă se pare că ameninţările cu bombă erau vehiculate încă de duminică noaptea. Autorităţile cipriote au încercat să-i liniştească pe călători care nu au putut decola la ora stabilită.

Cinci ore întâzire a avut avionul care l-a adus pe Sergiu în România de la Larnaca în noaptea de duminică spre luni. Tânărul de 25 de ani s-a prezentat la check in la ora 21.00 şi a aşteptat să se îmbarce. Minute bune s-au scurs de la toate verificările şi românul a constat că nu poate să părăsească Ciprul. În timp ce autorităţile i-au explicat că sunt probleme la circuitele programate, călătorii au intrat în panică pentru că se vehiculau ameninţări cu bombă. Românul a povestit în exclusivitate pentru Click! clipele de coşmar şi incertitudine prin care a trecut. "Am stat în aeroport de la nouă seara până la două noaptea. Ciprioţii s-au bâlbâit în explicaţii. Ne-au spus că o să decolăm spre Bucureşti la ora 23.00, însă nici atunci nu a fost chip. Abia la 02.20 am reuşit să ne îmbarcăm într-o aeronavă low-cost. Deşi iniţial trebuia să zburăm cu o cursă Tarom, în final s-a optat pentru această variantă. Avionul era plin ochi", ne-a mărturisit tânărul.

Teama şi suspiciunile de ameninţare teroristă au creat un adevărat haos în aeroport. "Oamenii s-au întins practic să doarmă pe scaunele din aeroport. A fost cumplit. Pentru a-şi cere scuze din cauza întârzierilor foarte mari ne-au dat un bon în valoare de şapte euro cu care am putut să ne cumpărăm un sendviş", a completat călătorul român care s-a aflat în aeroportul din Larnaca cu doar câteva ore înainte de producerea incidentului.  

Un avion al companiei Egypt Air cu peste 55 de persoane la bord a fost deturnat, marţi dimineaţa, pe aeroportul din Larnaca. Barbatul care a deturnat avionul poarta centură cu explozibil şi a eliberat aproape toti pasagerii. El cere azil politic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
Elisabeta Movila png
image
actualitate.net
image
actualitate.net