Marile Piramide din Egipt, afectate de ISIS. Imagini șocante!

Ultima actualizare:

    Marile Piramide din Egipt au ajuns locuri pustii. Turiștii nu le mai vizitează pentru că se tem de atacurile teroristeFoto AP
Marile Piramide din Egipt au ajuns locuri pustii. Turiștii nu le mai vizitează pentru că se tem de atacurile teroristeFoto AP

Dezastrele aviatice și continua amenințare a Statului Islamic pare să fi adus turismul Egiptului într-un punct critic. Din această cauză, economia Egiptului este aproape de a intra în colaps pe măsură ce tot mai mulți turiști preferă să ocolească faimoasele Piramide de la Gizeh.

Prăbușirea avionului EgyptAir, care a ucis 66 de oameni, a fost o lovitură grea nu doar din cauza tragediei pierderii de vieți omenești, dar a grăbit prăbușirea economiei, potrivit DailyMail.co.uk. La aceasta se mai adaugă și atacurile repetate ale ISIS.

Egypt's tourism trade is suffering in the wake of plane disastershttps://t.co/YH7BX0Y37c via @MailOnline— trisha fox (@trishafox11) 25 mai 2016

Egypt's tourism trade is suffering in the wake of plane disastershttps://t.co/YH7BX0Y37c via @MailOnline

În ciuda revendicării prăbușirii avionului de către Statul Islamic, cauza tragediei este încă incertă. În noiembrie anul trecut, a mai existat un incident aviatic, când un avion rusesc Metrojet a fost doborât de ISIS care trecea deasupra Peninsulei Sinai.

Prestigiosul Hotel Renaissance, care oferă o priveliște senzațională spre Marea Roșie, având 384 de camere, a coborât prețul închirierii până la 29 de euro, în speranța că vor atrage mai mulți turiști. Oamenii se  tem să călătorească în aceste zone de risc; chiar dacă avionul ajunge în siguranță pe aeroport, în Egipt. Există alte numeroase pericole care pot transforma o vacanță de vis într-o tragedie.

Primăvara Arabă a stârnit în anul 2011 o revoluție care l-a îndepărtat de la putere pe președintele Hosni Mubarak. Acest lucru nu a stabilizat situația politică a țării, ci dimpotrivă, au urmat multe alte proteste și demonstrații de forță în Cairo care au dus la o revoltă a armatei în 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net