Mama româncei din Italia, șocată de înjurăturile adresate bătrânei. Cum își explică gestul îngrijitoarei VIDEO

Ultima actualizare:

    Vasilica Alina Bârjovanu a batjocorit-o pe bătrâna pe care o îngrijea și a publicat imaginile pe Facebookfoto: Facebook
Vasilica Alina Bârjovanu a batjocorit-o pe bătrâna pe care o îngrijea și a publicat imaginile pe Facebookfoto: Facebook

Valentina, mama Vasilicăi Bârjovanu, a explicat într-o emisiune de televiziune că nu-și recunoaște fiica în acele înregistrări și se întreabă dacă imaginile sunt trucate.

Mama Vasilicăi Bârjovanu muncește ca femeie de serviciu și locuiește într-o sărăcie lucie, împreună cu Geanina, fiica îngrijitoarei care s-a filmat batjocorind o pensionară de 94 de ani din Italia. Celălalt copil al Vasilicăi, Liviu, a rămas în grija fostului soț. Valentina a fost șocată să vadă în presă felul în care fiica ei se comportă cu bătrâna italiancă. "Nu am văzut așa ceva la ea acum. A fost un copil cuminte, care a mers la şcoală, are opt clase. Oare e trucaj? Niciodată nu mi-a vorbit urât de bătrânică. Nu am crezut că fiica mea poate vorbi așa. Cât a fost la mine, nu a existat aşa ceva. E tulburată, și ea, și noi", a declarat femeia în cadrul emisiunii La Măruță.

Mama îngrijitoarei din Italia nu-și recunoaște fiica

Valentina, mama Vasilicăi Bârjovanu, a declarat că a fost foarte surprinsă să o vadă comportându-se atât de urât cu pensionara din Italia
Valentina, mama Vasilicăi Bârjovanu, a declarat că a fost foarte surprinsă să o vadă comportându-se atât de urât cu pensionara din Italia

Mama Vasilicăi Bârjovanu pune totul pe seama stresului generat de procesele cu fostul soț, pentru custodia copiilor. "E violent. Fata a fost internată în spital din cauză tatălui. Nu le dădea copiilor să mănânce când erau la el. Ea (n.r. Vasilica Bârjovanu) a trimis bani pentru copii, dar el închidea copiii în casă și pleca în vacanțe cu actuala lui soție. De multe ori mi-a spus că vrea să renunţe, dar că vrea înainte să strângă bani şi să-şi ia copiii lângă ea", a mai spus Valentina.

Și fiica Vasilicăi Bârjovanu, Geanina, în vârstă de 15 ani, crede că atitudinea abuzivă față de pensionara italiancă a fost cauzată de stresul prin care trece românca în această perioadă. "Am plecat de la tati pentru că luam bătaie și de la el, și de la nevasta lui. Tati a băgat divorțul de mami, ea n-a știut nimic, s-a judecat în lipsa ei. Eu am rămas la tati, apoi am venit la bunica. Acum sunt tot în procese. Mami mi-a spus că îi pare rău pentru ce-a făcut. De doi ani de zile n-a mai venit acasă, vorbim la telefon sau pe Facebook. Îmi este dor de ea", a mărturisit adolescenta.

Îngrijitoarea a făcut România de râs

Vasilica Alina Bârjovanu a scandalizat opinia publică din România cu atitudinea ei. Ea se află de doi ani în Italia, în localitatea Serrastretta (Catanzaro-Calabria), unde lucrează că asistentă personală a celor vârstnici şi neajutoraţi. De un an şi patru luni ea a devenit îngrijitoarea unei bătrâne, pe care o batjocoreşte şi o înjură că la uşa cortului, după cum reiese chiar din filmuleţele realizate de româncă şi publicate pe contul personal de Facebook. Cele două videoclipuri publicate pe binecunoscută reţea de socializare pe 16 octombrie 2014, cu numele "Mă cert cu proasta", şi pe 22 ianuarie 2015, cu denumirea "Ora de nervi", au devenit virale și au revoltat comunitatea românilor plecați la muncă în străinătate.

Vasilica Alina Bârjovanu s-a apărat spunând că ea nu i-a făcut nici un rău bătrânei și a explicat în cadrul unei emisiuni de televiziune motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. "În filmuțele nu am omorât pe nimeni. N-am făcut rău la nimeni. Dacă sunt vinovată să fiu pedepsită. Orice om are nervi. Fostul meu bărbat, Mihai Liviu, a vorbit foarte rău de mine. El a zis că eu fac prostituție în Italia. Am vrut să-i dovedesc că lucrez", a afirmat ea în emisiunea La Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net