Mama lui l-a violat pentru a-l «vindeca» de homosexualitate

Ultima actualizare:

    Astfel de cazuri sunt frecvente în India de la introducerea legii împotriva relațiilor sexuale homosexuale în anul 2013foto: khaama.com
Astfel de cazuri sunt frecvente în India de la introducerea legii împotriva relațiilor sexuale homosexuale în anul 2013foto: khaama.com

Homofobia a atins norme ireale în India după ce un băiat a fost forțat să facă sex cu mama lui, în speranța că acesta se va „vindeca” de homosexualitate.

O organizație LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, n.r.) din India avertizează că părinții sunt atât de disperați să aibă copii heterosexuali încât le încurajează verișorii, frații și chiar mamele să își violeze copiii, informează mirror.co.uk.

Relațiile sexuale homosexuale sunt pedepsite cu până la 10 ani de închisoare în India printr-o lege adoptată în anul 2013, astfel încât familiile cu copii cu astfel de orientări se simt nevoite să încurajeze aceste „violuri educative”.

Mai multe victime au cerut ajutorul grupurilor LGBT din Telangana, în sudul Indiei, aceștia reportând 15 astfel de cazuri în ultimii cinci ani, printre care sunt și cazul acestui băiat și cel al unei fete care a fost violată de verișorul ei pentru că era într-o relație cu o altă fată.

Violurile „educative”, frecvente în India

Am întâlnit astfel de cazuri nu pentru că raportau violuri, ci pentru că aceste persoane voiau să le ajutăm să fuge de acasă”, a mărturisit Vyjayanti Mogli, care lucrează în echipa de intervenție a grupului LGBT din India. Acesta spune că este sigur că există mult mai multe victime decât cele care au venit și le-au cerut ajutorul, însă, cel mai probabil, le este frică să vorbească despre ce li s-a întâmplat.

În mod șocant, părinții sunt conștienți de faptul că își violează copii, iar de cele mai multe ori desemnează un alt membru al familiei pentru a îndeplini această „sarcină”. Mogli mai spune că, în unele comunități din India, căsătoriile între verișori sunt considerate normale, iar părinții decid imediat după naștere cu ce rudă se va căsători fiica lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net