Mâinile astea costă 15,3 milioane $

Ultima actualizare:
Sebastian Michaelis
Sebastian Michaelis

Se mândreşte că are cele mai preţioase mâini din lume. Preparatele lui fac deliciul pofticioşilor de pizza din toată lumea, de aceea bucătarul John Schnatter s-a gândit să şi le asigure pentru suma de 15,3 milioane de dolari.

Când pizza ta e gustată de 37 de popoare din întreaga lume, faci orice să-ţi protejezi degetele talentate, care bucură papilele gustative a milioane de clienţi. Şi când ai o cifră de afaceri anuală de peste 1,5 miliarde de dolari, te gândeşti să te pui la adăpost de eventuale nenorociri. Asta a făcut şi americanul John Schnatter, care şi-a asigurat membrele superioare împotriva arsurilor, a băşicilor, a tăieturilor şi a altor accidente specifice bucătăriei. Mâinile lui pregătesc cel mai delicios blat de pizza şi aleg toppingul încă din anul 1984, de aceea pizzarul, în vârstă de 53 de ani, a asigurat ceea ce are mai de preţ pentru fabuloasa sumă de 15,3 milioane de dolari. Nici o firmă din SUA nu s-a încumetat să-i îndeplinească dorinţa. Schnatter, care şi-a înfiinţat lanţul de restaurante cu un local micuţ în Jeffersonville, Indiana, şi-a făcut asigurarea la o faimoasă firmă londoneză de asigurări, care şi-a asumat riscul. Aceasta îi acoperă îmbolnăvirea sau accidentul în urma cărora nu şi-ar mai putea folosi mâinile pentru a face pizza. Firma îl despăgubeşte şi dacă are mâna în ghips sau şi-a scrântit un deget. „Jonglez cu blaturile de pizza de 31 de ani. Dacă păţesc ceva la mâini se poate să nu lucrez şi 2 săptămâni, iar asta înseamnă mii de dolari pierduţi”, a povestit John Schnatter, pentru Mirror.

Şi corpul lor valorează o avere

Natalia Thomas
Natalia Thomas

Sebastian Michaelis, un degustător de ceai, de 33 de ani, din Essex, Marea Britanie, este atât de valoros pentru angajatorul său, încât limba i-a fost asigurată pentru 1,5 milioane $.

Madonna
Madonna

Natalia Thomas (43 de ani) îşi câştigă pâinea testând confortul şi calitatea paturilor din camerele de hotel. Femeia şi-a asigurat fundul pentru 6,1 milioane $.


    MadonnaFoto: Photoland/Wenn/123rf
MadonnaFoto: Photoland/Wenn/123rf

Cântăreaţa Madonna (57 de ani), cu o avere estimată la 800 de milioane de dolari, a încheiat o poliţă care-i asigură sânii, 100% naturali, pentru 2 milioane $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net