Macron a avut inițiativa: a sărutat-o pe Brigitte în ziua investirii

Ultima actualizare:

    Emmanuel Macron și Brigitte Trogneux, o pereche neconvențională Getty Images
Emmanuel Macron și Brigitte Trogneux, o pereche neconvențională Getty Images

Președintele Franței și soția sa au fost surprinși pupându-se ca doi tineri îndrăgostiți în ziua investirii lui Emmanuel Macron în fruntea Franței.

Este cel mai tânăr președinte din istoria Franței. Are 39 de ani iar victoria repurtată la alegerile prezidențiale franceze l-au adus pe Macron în lumina reflectoarelor. Ascensiunea sa politică n-a fost comentată nici pe jumătate pe cât a fost „despicat” mariajul său cu Brigitte Trogneux, 64 de ani.

Pentru a le da un subiect de discuție celor care se întreabă și astăzi cum este posibilă o relație dintre un bărbat și o femeie cu 25 de ani mai mare, Macron a luat inițiativa pentru un gest tandru, prin care și-a arătat dragostea și devotamentul pentru Brigitte.

În timpul ceremoniei de investire care a avut loc la Palatul Elysee, tânărul Macron a sărutat-o pe Brigitte în văzul lumii, pentru a pune stop comentariilor sexiste și indecente de care a avut parte din ziua în care a câștigat alegerile. Noul președinte al Franței s-a revoltat într-un interviu acordat publicației Le Parisien cu caâteva zile înainte de investire.

„Dacă eram cu 20 de ani mai bătrân decât soția mea, nimeni nu și-ar fi pus o secundă întrebarea dacă ar fi fost normal să formăm un cuplu. Toată lumea crede că această relație nu poate să dureze. Spune multe despre cât de misogină e lumea în Franța. Avem o problemă cu modul în care vedem locul unei femei în societate”.

Cei doi au venit separat la Palat, pentru a nu-l pune pe Francois Hollande într-o postură stânjenitoare, el fiind singur după ce s-a despărțit de Valérie Trierweiler.

Interesant este că Macron a cheltuit doar 450 de euro pentru costumul său, în timp ce Brigitte și-a închiriat hainele de la Luis Vuitton. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net