Măcel la o instituție publică din Virginia soldat cu 12 morți. Victimele n-au avut nici o șansă

Ultima actualizare:

    Atacatorul a fost răpus după o lungă confruntare cu poliția
Atacatorul a fost răpus după o lungă confruntare cu poliția

Scene de coșmar vineri, în amiaza mare, la puțin după 16.00, în Virginia Beach, statul Virginia! Un angajat al Departamentului Public de Utilități a dat buzna în clădire și a făcut măcel în birouri. Șirul crimelor a început încă din parcare, când și-a împușcat în cap un fost coleg, care se afla în mașina sa.

Măcel la o instituție publică din Virginia Beach, statul american Virginia! Atacatorul și-a premeditat măcelul și a intrat în parcarea instituției publice aparținând de administrația publică locală la scurt timp după ora 16.00. În mai puțin de 30 de minute, viața a 10 persoane era curmată și cele trei etaje ale clădirii înroșite de sânge nevinovat. Bărbatul de 40 de ani și-a început șirul omorurilor încă din parcare unde l-a împușcat în cap pe unul dintre foștii colegi. A urcat apoi pe scări și a început să tragă în plin făcând victime omenești la toate cele trei niveluri ale clădirii. Șeful de poliție James Cervera a povestit că patru persoane au fost rănite în urma incidentului, printre care și un polițist care purta vestă antiglonț. Primarul orașului Bobby Dyer a declarat ziua de 31 mai drept ”cea mai catastrofală din istoria orașului”. Motivele pentru care atacatorul a recurs la acest gest extrem sunt încă necunoscute. El a avut o armă semiautomată de calibrul 45. A fost rănit în urma unei confruntări de lungă durată cu patru agenți de poliție. Agenții i-au acordat primul ajutor, dar a murit până la sosirea ambulanței. 10 persoane au murit pe loc, iar una și-a dat sufletul în drum spre spital.

Autorul atacului a fost identificat: Dewayne Craddock, 40 de ani, tehnician de utilități publice
Autorul atacului a fost identificat: Dewayne Craddock, 40 de ani, tehnician de utilități publice

Megan Barton, o secretară care se afla la serviciu la momentul producerii atacului a povestit că a auzit împușcăturile de la etajul inferior și a apucat să se baricadeze în birou, blocând ușa cu un dulap cu documente, apoi a sunat la 911. Atacatorul a fost identificat ca fiind tehnicianul în utilități publice DeWayne Craddock, de 40 de ani, care avea origini afro-americane. El a lucrat mai mulți ani cu toți cei pe care i-a masacrat. Conform martorilor, atacatorul a tras în tot ce mișca, fără discernământ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net