Locul secret în care echipajul unui avion se retrage pentru un pui de somn

Ultima actualizare:

    Unii membri ai echipajului, mai norocoși, au parte și de un televizor lângă patfoto: AP
Unii membri ai echipajului, mai norocoși, au parte și de un televizor lângă patfoto: AP

Cu toții ne-am întrebat, măcar o dată, ce fac însoțitorii de zbor atunci când nu se plimbă prin avion, venind în întâmpinarea dorințelor noastre. Iată câteva imagini cu locul secret în care se retrag membrii echipajului unui avion în tipul zborului.

Imaginile surprinse în niște aeronave tip Boeing 777 și 787 arată că însoțitorii de zbor au propriile paturi în care pot trage un pui de somn în perioadele mai putin solicitante ale călătoriei, conform Mirror Online.

O scară secretă duce la ”dormitorul” dedicat echipajului, un spațiu lipsit de geamuri, cu mai multe paturi aliniate. Pentru unii, acesta este locul ideal pentru a pune capul pe pernă în căutarea odihnei bine meritate, pentru alții însă dormitorul fără ferestre aduce mai degrabă cu un cavou.

Paturile au saltele comode, perne și draperii menite să ofere puțină intimitate membrilor echipajului. Mai mult, sunt dotate cu centuri de siguranță, astfel încât șansele să aterizezi în brațele colegului de relaxare, când avionul traversează vreo zonă de turbulențe, sunt minime.

Foarte puțini pasageri observă scara camuflată de o ușă securizată. Dacă mărimea și dispunerea paturilor diferă de la un avion la altul, în general dormitoarele echipajelor sunt poziționate în spatele cabinei piloților, înainte de zona destinată călătorilor de la clasa întâi.

Aeronavele Boeing 777 au între șase și 10 paturi, fiecare cu spațiu de depozitare pentru lucrurile membrilor echipajului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net