Li s-a adeverit cea mai mare frică! Accident terifiant în carusel VIDEO

Ultima actualizare:

    Vagonul în care erau 16 persoane s-a izbit de un vagol gol care se blocase pe traseufoto: captură video
Vagonul în care erau 16 persoane s-a izbit de un vagol gol care se blocase pe traseufoto: captură video

Șaisprezece oameni au trecut, marți (2 iunie), prin momente de groază într-un carusel, când vagonul în care se afla s-a izbit de un altul. Patru dintre ei au fost grav răniți și tratați de paramedici la fața locului, apoi au fost internați la spital.

Resortul Turnurile Alton („Alton Towers Resort”) este un parc tematic din Staffordshire, Regatul Unit. Aici se află caruselul „Smiler”, unde a avut loc nefericitul accident, potrivit BBC.

Angajații caruselului au pus un vagon gol în fața celui încărcat cu 16 oameni. La un moment dat, vagonul gol s-a blocat pe traseu, iar vagonul cu oameni s-a oprit în timp ce urca într-o „buclă” și a căzut la vale, izbindu-se în cel gol. Unul dintre clienții care își aștepta rândul la coadă a dezvăluit că, înaintea accidentului, a existat o întârziere a curselor din cauza unor dificultăți tehnice, iar apoi caruselul a fost pornit din nou.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite grav și transportate la spital după ce au primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor. Angajații ambulanței au declarat că printre cei răniți au fost doi bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, și două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 17 ani.

Gândurile noastre și principalele griji sunt îndreptate către persoanele rănite și cei 16 oameni care au fost blocați în vagon, împreună cu familiile lor. Aceasta este marea noastră grijă”, a declarat Ian Crabbe, unul dintre directorii resortului Turnurile Alton.

Parcul va fi închis miercuri (3 iunie), în urma accidentului. Clienții care au cumpărat bilete în avans vor avea posibilitatea de a-și revalida biletele pentru o altă dată sau de a primi toți banii înapoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net