Le-a tăiat gâtul copiilor, apoi şi-a măcelărit soţia gravidă?

Ultima actualizare:

O femeie de origine ungară şi cei doi copii ai acesteia au fost înjunghiaţi mortal, sâmbătă, în apropiere de Paris, suspectul fiind soţul acesteia, un cetăţean moldovean căutat acum de autorităţile franceze, informează presa franceză.

Scene terifiante, într-un apartament de la periferia Parisului. O româncă însărcinată în şapte luni şi cei doi copilaşi ai săi au fost ucişi cu cruzime. Poliţiştii francezi cred că autorul crimelor abominabile este soţul femeii, tot român, care a dispărut de acasă de vineri, de când a avut loc măcelul.  Florin Sebastian Balan (38 de ani), din Rădăuţi, şi Tunde Keri (36 de ani), din Oradea, Tina, cum îi spuneau apropiaţii, păreau o familie fericită. Erau căsătoriţi de 16 ani şi aveau doi băieţei: Raphael, de 18 luni şi Antoine, de cinci anişori.

Tina, 36 de ani, urma să  aducă pe lume o fetiţă  peste doar două luni
Tina, 36 de ani, urma să aducă pe lume o fetiţă peste doar două luni

De mai bine de doi ani locuiau la periferia Parisului, unde Florin lucra în construcţii împreună cu cumnatul Tinei, iar peste numai două luni, urmau să devină din nou părinţi. Tina era atât de fericită că va avea o fetiţă încât posta aproape zilnic fotografii cu burtica de gravidă dar şi cu cei doi îngeraşii ai săi. Nu a mai avut însă şansa să-şi vadă familia întregită. Vineri seara, ea a fost găsită într-o baltă de sânge pe podeaua din casă. Fusese înjunghiată de mai multe ori în gât şi în piept. Lângă cadavrul ei zăceai morţi, cu beregatele tăiate, micuţii Raphael şi Antoine.

Cumnatul femeii, cel care a descoperit măcelul nu îşi poate reveni din şoc. Până şi anchetatorii au fost îngroziţi de ce au găsit la locul tragediei. “Era o grămadă de sânge peste tot în jur. Ambii copii erau pe pat, iar femeia întinsă pe jos”, au povestit poliţiştii.

Antoine, 5 ani şi Raphael, un an şi jumătate
Antoine, 5 ani şi Raphael, un an şi jumătate

De atunci, Florin, soţul femeii, este dispărut fără urmă. Nici la muncă nu fusese în ziua respectivă, iar anchetatorii sunt tot mai convinşi că el este autorul crimelor. La locul tragediei a fost găsit un cuţit de bucătărie, însă anchetatorii nu pot spune cu certitudine că acesta a fost arma crimelor. La Oradea, familia Tinei este şocată. Vestea a căzut ca un trăsnet, mai ales că femeia şi micuţii urmau să vină acasă, în vacanţă, aşa cum făceau în fiecare an. Acum se pregătesc să primească sicriele cu trupurile neînsufleţite ale celor trei. Părinţii spun că nu ştiau să existe probleme între fiica lor şi soţ. Şi vecinii din Franţa spun că bărbatul părea să-şi iubească foarte mult copiii. Nimeni nu îşi explică cum de ar fi fost Florin în stare de asemenea crime. Poliţiştii din Franţa îl caută acum pe românul dispărut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net