La 15 ani şi-a împuşcat mama, apoi a dat foc la casă pentru a şterge urmele

Ultima actualizare:

    Anna şi-a împuşcat mama cu sânge rece şi apoi a dat foc la casăFoto: Facebook
Anna şi-a împuşcat mama cu sânge rece şi apoi a dat foc la casăFoto: Facebook

Caz şocant în Illinois, SUA. O adolescentă de 15 ani şi-a ucis mama, apoi a dat foc la casă pentru a şterge urmele. Mai mult, tânăra a postat şi un mesaj pe Facebook în care poza în fiica îndurerată.

“Nici nu ştiu dacă mă poţi vedea acum, dar dacă mă vezi vreau să ştii că ai fost cea mai bună prietenă a mea. Sunt atâtea lucruri pe care aş vrea să ţi le spun şi să le fac cu tine. Nu am fost întotdeauna cea mai bună fiica şi-mi pare rău pentru asta. Te iubesc atât de mult mamă şi nu o să te uit niciodată”, este mesajul postat de Anna Schroeder pe Facebook.

În tot acest timp, mama ei zăcea într-o baltă de sânge, după ce Anna a împuşcat-o. Tânăra a aşteptat ca mama ei să vină de la muncă, apoi i-a spus să-şi pună un prosop peste faţă pentru că vrea să-i facă o surpriză. Însă, fata a împuşcat-o cu sânge rece, potrivit The Sun.


    Anna (15 ani) şi mama ei, Peggy (53 de ani)Foto: Facebook
Anna (15 ani) şi mama ei, Peggy (53 de ani)Foto: Facebook

A făcut o poză cadavrului şi a trimis-o celei mai bune prietene, Rachel, pe care a şi chemat-o în ajutor. Cele două au încercat să şteargă urmele de sânge de pe covor şi au mutat cadavrul femeii din bucătărie în dormitor.

Au dormit o seară cu cadavrul în casă, apoi au hotărât să dea foc la casă pentru a şterge toate dovezile. Mai mult, fetele şi au vopsit părul şi au vrut să fugă. După ce au dat foc casei, Anna a plecat la tatăl ei, iar Rachel s-a întors la familia ei.

Pompierii au intervenit imediat şi au stins focul şi când au spart uşa dormitorului au găsit cadavrul lui Peggy. Mama Annei avea doar 53 de ani.

Cuprinsă de remuşcări, Rachel i-a povestit totul mamei ei, iar femeia a alertat imediat autorităţile. Anna a recunoscut totul în faţa poliţiştilor. Ea a fost acuzată de crimă de gradul I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net