Kate și William nu plătesc un ban pentru vacanțele lor! Cum e posibil

Ultima actualizare:

    Kate și William adoră vacanțele peste hotareFoto: Getty
Kate și William adoră vacanțele peste hotareFoto: Getty

Să fii parte a Familiei Regale din Marea Britanie nu e puțin lucru, mai ales când este vorba despre Kate și William, cei mai iubiți de britanici. Cum oricine își atrage la un moment dat și o parte de critici, nici în cazul Ducilor de Cambridge lucrurile nu stau diferit. Gurile rele spun că cei doi merg cam des în vacanță și își neglijează îndatoririle.

Kate și William dețin două case de vacanțe, dar atunci când vor să plece peste hotare apelează la prietenii de familie. Și ce prieteni! Atunci când Regina Elisabeta a II-a îți este bunică, este lesne de înțeles ce fel de oameni se învârt în jurul lui William și al soției sale. Elveția, Barbados sau Insula Mustique din Caraibe sunt doar câteva dintre locurile în care prințul și ducesa găsesc găzduire de fiecare dată când vor să iasă din Marea Britanie. Pe gratis!

Săptămâna trecută, Kate Middleton și William au plecat într-o escapadă de zece zile în sudul Franței, acolo unde nu stau la vreun hotel luxos, ci într-un castel pus la dispoziție de Michael Green, un magnat în ale comunicațiilor, notează Daily Mail. Chiar dacă și-ar permite să dea oricât de mult pentru o vacanță, adevărul este că oamenii se dau peste cap pentru a-i găzdui pe tinerii familiei regale, acest gest devenind un punct important pentru creșterea statutului social.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net