Kate Middleton se oboseşte prea mult?

Ultima actualizare:

    Mai are două săptămâni până naşteFoto: AP
Mai are două săptămâni până naşteFoto: AP

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este tot mai activă în ultima vreme, deşi este în ultima lună de sarcină. Presa internaţională se teme că ea se oboseşte prea mult.

Mai are doar două săptămâni până naşte şi este văzută la evenimente publice cu pantofi cu toc foarte înalt. Din această cauză, jurnaliştii spun că exagerează cu eforturile pe care le face, scrie “Le Matin”.  Kate Middleton (33 de ani) a fost prezentă la începutul săptămânii la tradiţionala Commonwealth Day, eveniment sărbătorit la Westminster Abbey, cea mai faimoasă biserică don Londra, alături de regină, prinţul Philip, prinţul Charles şi soţia sa, Camilla.

Mai are un băieţel

Două zile mai târziu, Kate Middleton a fost văzută la vernisajul unei noi expoziţii. Toată Anglia o admiră, dar e şi îngrijorată. Tânăra mămică ar trebui să lase îndatoririle publice pentru a se îngriji mai mult de sănătate. Ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prinţul William la 29 aprilie 2011. Ei au un băieţel, pe prinţul George, care a venit pe lume la 22 iulie 2013. Micuţul este al treilea în linia de succesiune la tron, după bunicul Charles şi tatăl, William.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net