Kate Middleton, marea absentă a Premiilor BAFTA: «Este pe teren minat diplomatic»

Ultima actualizare:

    Kate Middleton nu va participa la premiile BAFTA 2018 Foto:AFP
Kate Middleton nu va participa la premiile BAFTA 2018 Foto:AFP

Soţia Prinţului William, ducesa de Cambridge, ar putea fi împiedicată să participe la gala premiilor BAFTA, dacă femeile invitate vor decide să poarte ţinute negre în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală, informează AFP.

Kate Middleton s-ar putea găsi „pe un teren minat diplomatic” la acest eveniment, soţul ei, prinţul William, fiind preşedinte al British Academy of Film and Television Arts, relatează The Telegraph. Pentru ceremonia de anul trecut, Kate Middleton a ales o rochie neagră cu diferite modele florale, iar palatul Kesington a refuzat să comeneteze pe marginea deciziei sale, deşi conform zvonurilor, Regina Elisabeta a II-a nu a fost deloc încântată de decizia vestimentară a soţiei lui Wiliam.


    Kate Middleton, la Premiile BAFTA 2017Foto:Getty
Kate Middleton, la Premiile BAFTA 2017Foto:Getty

Din nefericire pentru Ducesa de Cambridge se vehiculează că la premiile BAFTA de anul acesta doamnele vor trebui să poarte rochii all-black. Aşadar, Kate trebuie să se gândească foarte bine cum se va îmbrăca pentru a respecta codul şi a evita să o deranjeze pe regină, în acelaşi timp. O scrisoare a circulat în industria britanică de film şi televiziune, adresată invitaţilor la ceremonia BAFTA, prin care aceştia sunt îndemnaţi să poarte ţinute negre, asemenea femeilor care au participat la gala Globurilor de Aur din Los Angeles, în semn de solidaritate cu victimele agresiunilor sexuale. 

După ce actorul Stephen Fry a anunţat că, după 12 ani, nu va mai fi gazda ceremoniei BAFTA, gala de anul acesta va fi prezentată de actriţa britanică Joanna Lumney, cunoscută pentru rolurile din producţii ca „Absolutely Fabulous” şi „The Wolf of Wall Street”. Aceasta va fi prima dată în peste un deceniu când evenimentul va fi prezentat de o femeie, informează Adevărul. 

Gala premiilor Bafta 2018 va avea loc pe 18 februarie şi se va desfăşura la Royal Alber Hall din Londra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net