Jurnalist de investigație, împușcat mortal în locuința sa

Ultima actualizare:

    sursa foto: Twitter
sursa foto: Twitter

Un ziarist de investigaţie slovac care ancheta cazuri de fraude fiscale în rândul oamenilor de afaceri având conexiuni cu partidul de guvernământ de la Bratislava a fost împuşcat mortal.

an Kuciak (27 de ani) - jurnalist al publicaţiei online Aktuality.sk - a fost ucis împreună cu prietena sa în oraşul Velka Maca, la 65 km est de capitala Bratislava, a informat luni publicaţia Dennik N, citând Ministerul de Interne slovac, potrivit Reuters.

Ministerul de Interne şi poliţia slovace nu au exprimat deocamdată nicio reacţie. Poliţia urmează să susţină o conferinţă de presă în cursul zilei de luni, informează stirileprotv.ro. 

În ultima sa anchetă pentru Aktuality, Jan Kuciak cerceta o posibilă evaziune fiscală având legătură cu un complex de apartamente de lux din Bratislava.

Cazul legat de aceste apartamente de lux a generat proteste în masă anul trecut în care s-a cerut demisia ministrului de interne Robert Kalinak pentru relaţiile sale de afaceri cu dezvoltatorul imobiliar Ladislav Basternak, care a făcut obiectul unei anchete cu privire la evaziune fiscală. Ambii au negat orice fel de act infracţional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net